Βγήκε από το νοσοκομείο ο πρωθυπουργός

 “Χαίρομαι που βλέπω αμυδρά τον κ.Βλάχο”, είπε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους
– Γρίφος ακόμα οι προθέσεις Ράπανου
– Αύριο εξιτήριο για το νεο υπουργό Οικονομικών ο οποίος δεν έχει ορκιστεί ακόμα
– Ο Δ.Αβραμόπουλος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής
– Στην Κηφισιά μεταφέρεται το πρωθυπουργικό γραφείο
– Αύριο συνάντηση Σαμαρά – Αβραμόπουλου

Φορώντας ένα γαλαζιο πουκάμισο, στις 15.05 ακριβώς και με μπαταρισμένο το δεξί του μάτι, ο πρωθυπουργός βγήκε από το νοσοκομείο Αττικόν και αφού χαιρέτησε τους δημοσιογράφους αναχώρησε για το σπίτι του στην Κηφισιά, όπου θα παραμείνει κατ΄εντολή των γιατρών του σε ακινησία.
Μάλιστα, χαριτολογώντας βλέποντας τους εκπροσώπους του Τύπου είπε: “Χαίρομαι που βλέπω αμυδρά τον κ.Βλάχο”.

 

 

Δυο ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 18.50 θα μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Μπαράκ Ομπάμα και στο ενδιάμεσο, ή αργότερα, θα συναντηθεί με τους κυρίους Κουβέλη και Βενιζέλο.

Την ίδια ώρα όλοι περιμένουν με αγωνία την απάντηση του Βασίλη Ράπανου για το αν θα ορκιστεί τελικά υπουργός Οικονομικών. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της υγείας του και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται συνεχώς. (διαβάστε εδώ τα παντα για την υγεια του κ.Ράπανου)

Τα σενάρια πάντως, δίνουν και παίρνουν. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν, όπως λέγεται, κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε και ο κ. Ράπανος θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό για να του ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Ο Β. Ράπανος αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο, ωστόσο κάποιοι λένε πως δεν είναι το (υπαρκτό) πρόβλημα υγείας το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σε ότι αφορά στην ανάληψη των καθηκόντων του, καθώς φαίνεται πως δεν έχει ικανοποιηθεί πλήρως ως προς τα εχέγγυα που είχε ζητήσει σε ό,τι αφορά στη στελέχωση συγκεκριμένων υπουργείων τα οποία είναι κρίσιμα για την άσκηση της οικονομικής πολιτικής και την προώθηση των δημοσιονομικών αλλαγών που επιβάλλονται από τους εταίρους και δανειστές μας.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

Φωτογραφίες: NewsIt. gr