Χάσαμε τον Μαζιώτη, στόπ!

Εξαφανίστηκε ο κατηγορούμενος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας»; Το βέβαιο είναι ότι έχει παραβιάσει τους όρους προσωρινής αποφυλάκισής του, καθώς δεν παρουσιάστηκε -όπως όφειλε- στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων ούτε στις 20 Ιουνίου ούτε την 1η Ιουλίου!
Στο αστυνομικό τμήμα δεν εμφανίστηκε ούτε η σύζυγός του Πόλα Ρούπα, που επίσης κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση!

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο αποφυλακίστηκαν επειδή πέρασε το 18μηνο της προφυλάκισής τους χωρίς να έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση! Αφέθησαν, λοιπόν, ελεύθεροι με τον όρο να δίνουν το παρόν στο αστυνομικό τμήμα.

Τώρα τους αναζητούν στα στενά των Εξαρχείων και όπου αλλού ήθελε φανεί ίχνος τους…

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΡΗΡ

Μη ρωτάτε σε ποια άλλη χώρα θα γινόταν κάτι τέτοιο…

Μιλάμε για πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται ως ηγέτες της τρομοκρατικής οργάνωσης που χτύπησε με ρουκέτα την Αμερικανική Πρεσβεία!

Όταν συνελήφθησαν την Άνοιξη του 2010, όλοι μίλησαν για χτύπημα στην καρδιά της νέας τρομοκρατίας, που είχε γεννηθεί λίγα χρόνια μετά την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη.

Επίσης, μη ρωτήσετε αν είμαστε σοβαροί.

Όχι, απ’ ό,τι ξέρουμε, εκτός από τον Σάββα Ξηρό που μετέβη με “κλούβα” στα Δικαστήρια του Πειραιά για την τρίτη αίτηση αποφυλάκισης που έχει υποβάλει, οι υπόλοιποι της 17 Ν βρίσκονται (προς το παρόν;) στις φυλακές Κορυδαλλού…

 

Α, και μην αρχίσουν μερικοί-μερικοί να τα “ρίχνουν” στους Αμερικανούς κλπ.κλπ.