Πενθήμερο festival στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα

Σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων έχει προγραμματίσει η εταιρεία ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ (Σταθερές Συγκοινωνίες), στηρίζοντας το Athens World Music Festival και προσδίδοντας έναν ευχάριστο τόνο στις καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών.Το πενθήμερο φεστιβάλ, που συνδιοργανώνουν ο δήμος Αθηναίων, η Τεχνόπολις και η ΕΡΤ, ανοίγει την αυλαία του την προσεχή Δευτέρα, 16 Ιουλίου και στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

 

Δευτέρα 16 Ιουλίου

– Σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», 11:00 π.μ.: Η Φιλαρμονική του δήμου Αθηναίων ξεκινάει με μια μικρή συναυλία εντός του σταθμού και συνεχίζει στο info kiosk του φεστιβάλ πάνω στην πλατεία.

– Σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», 17:30: Οι «Duo de Dos» παίζουν παραδοσιακό tango στο σταθμό. Μαζί τους χορεύουν επαγγελματίες χορευτές της σχολής tango «Baile de Bario».

 

Τετάρτη 18 Ιουλίου

– Σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», 13:00: Οι «Duo Puentes» σε ένα πάντρεμα κρητικών ρυθμών με φλαμένκο.

– Σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», 15:00: Οι «Melios Balcana Mama» ψυχαγωγούν τους περαστικούς στο σταθμό του Μετρό.

– Σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», 19:30 – 20:00: Παντομιμικό και μουσικό δρώμενο, με θέμα την αλληλεγγύη από τις ομάδες παντομίμας και μουσικής της πρωινής και βραδινής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ «Διάβαση».

 

Παρασκευή 20 Ιουλίου

– Σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», 17:00: Δωρεάν ξενάγηση από το «Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών» στα αρχαιολογικά ευρήματα των σταθμών του μετρό «Σύνταγμα», «Ακρόπολη», «Μοναστηράκι». Σημείο συνάντησης το info kiosk της πλατείας Συντάγματος. Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή στις 13:00 στο info kiosk του φεστιβάλ (περιορισμένος αριθμός συμμετοχών).