Η ΑΕΚ ποτέ δεν πεθαίνει

Μπορεί τα προβλήματα να είναι τεράστια σε όλα τα επίπεδα, μπορεί το μέλλον να είναι αβέβαιο και να τίθεται θέμα ύπαρξης όμως οι μεγάλες ομάδες είναι ο κόσμος τους και οι “κιτρινόμαυροι” οπαδοί κρατούν ψηλά την σημαία του συλλόγου καθώς αυτές τις δύσκολες εποχές αγόρασαν 10.000 διαρκείας, μόλις 3.000 λιγότερα από τον Ολυμπιακό.

Αν αναλογιστεί κανείς τα δεδομένα της φετινής ΑΕΚ και τις γενικότερες συνθήκες στην χώρα ο αριθμός είναι σίγουρα εντυπωσιακός, με τους φίλους της “Ένωσης” να δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους στην ομάδα.
Μάλιστα το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό αν κοιτάξει κανείς τα εισιτήρια διαρκείας που πούλησαν οι άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός των αστεριών του Τσάμπιονς Λιγκ και με δικό του γήπεδο πούλησε περίπου 13.000 κομμάτια, ενώ ο Παναθηναϊκός σχεδόν 11.000. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έχει πουλήσει σχεδόν 9.000 διαρκείας.
Ο μικρός Θοδωρής Ροδόπουλος ήταν ο τυχερός φίλος της «Ένωσης» που αγόρασε (μέσω του πατέρα του, Γιώργου) την υπ’ αριθμόν 10.000 κάρτα και κέρδισε ως δώρο μία επιπλέον.

Πηγή:NewsIt.gr