Υποχρέωσαν τον Γιώργο Παπανδρέου να φύγει από γερμανικό εστιατόριο!

Σε εστιατόριο του Βερολίνου εντόπισαν τον Γιώργο Παπανδρέου συμπατριώτες μας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση. Ο πρώην Πρωθυπουργός έγινε δέκτης των διαμαρτυριών και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το εστιατόριο.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8cX16OA1Urg
“Ήμουν εκεί… δεν έδιωξαν τον ΓΑΠ”

Διαφορετική διάσταση δίνει αναγνώστης του enikos.gr ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στις αποδοκιμασίες κατά του Γιώργου Παπανδρέου σε εστιατόριο στο Βερολίνο και περιγράφει καρέ-καρέ τι συνέβη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο για την συνάντηση του «Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης» , και η σύζυγός του Άντα έτρωγαν το βράδυ της Κυριακής μαζί με κάποιους συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει, κατά τις 10μμ είχαν μαζευτεί έξω από το εστιατόριο περί τα 5-6 νεαρά άτομα, τα οποία φώναζαν πράγματι, «ντροπή σας», «μας ξεφτιλίσατε» και ένας από αυτούς έβαλε την φωτογραφική του μηχανή σχεδόν πάνω στο τραπέζι της παρέας.

Η συνέχεια έχει ως εξής, σύμφωνα με τον αναγνώστη του enikos.gr:

«Ο κ. Παπανδρέου σηκώθηκε ήρεμα και τους ζήτησε, αν θέλουν, να συζητήσουν. Προσπάθησε να εξηγήσει ότι εκείνος ό,τι έκανε το έκανε με την πεποίθηση ότι είναι το καλύτερο για τη χώρα, αλλά εκείνοι δεν άκουγαν τίποτε και συνέχισαν να φωνάζουν.

Έπειτα από 2-3 λεπτά αποχώρησαν, για να παραμείνουν όμως έξω από το μαγαζί, καθώς παρακολουθούσαν συναυλία σε διπλανό μπαρ, ελληνικής ιδιοκτησίας. Λίγο μετά μπήκε στο μαγαζί ένας νεαρός και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Παπανδρέου και την παρέα του, για την συμπεριφορά των υπολοίπων, είπε ότι εκείνος δεν συμμερίζεται τις απόψεις τους και κυρίως την επιλογή της συμπεριφοράς και πρόσθεσε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι ο Παπανδρέου είχε αγαθές προθέσεις. Η παρέα δίπλα από το τραπέζι του Παπανδρέου, που τον αναγνώρισε, χειροκρότησε μάλιστα τον ΓΑΠ για την ψυχραιμία και τον τρόπο που αντιμετώπισε το επεισόδιο. Ο Παπανδρέου δεν εκδιώχθηκε από το μαγαζί. Έφυγε κανονικά, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Και πάλι οι ίδιοι νεαροί βρίσκονταν έξω και συνέχισαν να φωνάζουν (σσ. κρατώντας μπουκάλια μπίρας). Είχαν μάλιστα καλέσει οι ίδιοι και Γερμανό φωτορεπόρτερ, στον οποίο τελικά επιτέθηκαν, επειδή δεν υιοθέτησε την προσέγγισή τους».
Πηγή διάψευσης: enikos.gr