Αθλητικό Παρασκήνιο 22-3-13

  • «Σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε»!«Σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε»!

    Απαντώντας σε ερώτηση Βόσνιου δημοσιογράφου ο Φερνάντο Σάντος ανέφερε πως όποιος φοβάται να πάρει σκύλο και πως στην Εθνική σέβονται αλλά δεν φοβούνται τη Βοσνία. Όσον αφορά το ματς, επισήμανε πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

  • Είκοσι μέρες στον ΣπανόΕίκοσι μέρες στον Σπανό

    Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια για είκοσι ημέρες τιμωρήθηκε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός. Πρόστιμα σε ΠΑΕ.

  • Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ για Ντεντέ  vid Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ για Ντεντέ (vid)

    Τον επονομαζόμενο και Ντεντεκενμπάουερ , τον καλύτερο Βραζιλιάνο σέντερ μπακ του Μπραζιλεϊράο γυροφέρνουν οι δύο της Αγγλίας, όπως και η Γιουβέντους…

  • Συνελήφθη ο Δημητρέλος για χρέη της ΑΕΚ!Συνελήφθη ο Δημητρέλος για χρέη της ΑΕΚ!

    Σοκ στην ΑΕΚ καθώς όπως αποκάλυψε πρώτο το gazzetta.gr, συνελήφθη ο Ανδρέας Δημητρέλος για χρέη – μαμούθ της ΠΑΕ στο δημόσιο ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ! Παραγγελία σύλληψης και για άλλους Προέδρους…

  • Επέστρεψε ο ΤοτσέΕπέστρεψε ο Τοτσέ

    Ο Χοσέ Τοτσέ πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού, αλλά και οι Μπουμσόνγκ, Σισοκό που την Τετάρτη έκαναν αποφόρτιση.

  • Με τις γνωστές απουσίεςΜε τις γνωστές απουσίες

    Για μία ακόμα μέρα το προπονητικό κέντρο του Ρέντη είχε αρκετές απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων των περισσότερων παικτών με τις εθνικές ομάδες.

  • Επέστρεψε ο ΤσουμάγκαςΕπέστρεψε ο Τσουμάγκας

    Στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν τέθηκε ο Τάσος Τσουμάγκας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμμετείχε την Πέμπτη κανονικά στην προπόνηση της ΑΕΚ.

  • Δίκτυο σκάουτινγκ στην ΑργεντινήΔίκτυο σκάουτινγκ στην Αργεντινή

    Τα δίχτυα του στην Αργεντινή απλώνει ο Ολυμπιακός που σχεδιάζει να φτιάξει δίκτυο σκάουτινγκ στην Αργεντινή. Το ρόλο ανεύρεσης ταλέντων, υπάρχουν σκέψεις να αναλάβει ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

  • «Δεν παίζεται στα ίσα το πρωτάθλημα»«Δεν παίζεται στα ίσα το πρωτάθλημα»

    Ο Κατσουράνης μίλησε για το πρωτάθλημα που δεν παίζεται επί ίσοι όροις, αναφέρθηκε στο σεβασμό που δεν του έδειξε ο Παναθηναϊκός και παράλληλα φάνηκε αισιόδοξος για το ματς στη Βοσνία.

  • Μερική ρήξη ο ΑθανασίουΜερική ρήξη ο Αθανασίου

    Από δύσκολο έως απίθανο είναι για τον Αθανασίου να προλάβει το εκτός έδρας ματς με την Βέροια, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου στην ποδοκνημική.

    http://sport.gr.msn.com/

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε