Θεσσαλονίκη: Χρυσαυγίτης οδηγός λεωφορείου κατέβασε δύο Αφρικανούς!!

Ο οδηγός του λεωφορείου είδε από τον καθρέφτη τους δύοΑφικανούς να κάθονται χωρίς να χτυπήσουν εισιτήριο και τράβηξε χειρόφρενο – Τα όσα ακολούθησαν προκάλεσαν την οργή των υπόλοιπων επιβατών – Διαβάστε τους διαλόγους…

”E, ναι ρε! Είμαι Χρυσαυγίτης, τρέχει κάτι”; Με τον τρόπο αυτό, όπως αναφέρεται σε έγγραφο-καταγγελία που στάλθηκε στη διοίκηση του ΟΑΣΘ, αντέδρασε ένας οδηγός του Οργανισμού, όταν δέχθηκε παρατηρήσεις από επιβάτες από την Αφρική. Ο ίδιος σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να έδειξε και ένα μενταγιόν με το σύμβολο της Χρυσής Αυγής, ενώ πρόσθεσε ακόμη πως ”έχει και τατουάζ στο μπράτσο”.

Όλα έγιναν όταν ο οδηγός είδε από τον καθρέφτη τους δύο αλλοδαπούς να μπαίνουν από την πίσω πόρτα και να κάθονται, χωρίς να χτυπήσουν εισιτήριο. Αμέσως τράβηξε χειρόφρενο, σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε κοντά τους. ”Εσείς οι δύο κάτω” τους είπε, σύμφωνα με την καταγγελία ο οδηγός.

Όταν οι Αφρικανοί ρώτησαν για ποιο λόγο να κατέβουν ο οδηγός σε έντονο ύφος τους είπε: ”Είμαι ο οδηγός και έχω το δικαίωμα να σας κάνω έλεγχο και να σας κατεβάσω, επειδή δεν χτυπήσατε εισιτήριο”. ”Μα δεν προλάβαμε να βγάλουμε εισιτήριο” του απάντησαν, αλλά όπως αναφέρουν οι υπόλοιποι επιβάτες, μπροστά στην επιθετική στάση του οδηγού, αναγκάστηκαν να κατέβουν.

Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία τόνισε πως ”και εγώ η ίδια δεν χτύπησα εισιτήριο, γιατί έχω κάρτα. Όμως ο οδηγός δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία”. Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο λεωφορείο της γραμμής 26 Καλλιθέα – Πλατεία Ελευθερίας.

 

NewsIt.gr