Το γήπεδο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων!

Δεν είναι μόνο ο μοντέρνος σχεδιασμός ή η διάφανη οροφή του νέου γηπέδου των Minnesota Vikings που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά και το κόστος κατασκευής του που αγγίζει το 1 δις. δολάρια!

Αν υπάρχουν φίλοι του αμερικανικού ποδοσφαίρου εκεί έξω που από τη μία είναι κλειστοφοβικοί και από την άλλη δεν μπορούν να είναι εκτεθειμένοι στη βροχή όταν παρακολουθούν το αγαπημένο τους άθλημα, είναι σίγουρο πως θα ανακουφιστούν με αυτήν την είδηση.

Όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε απλά να θαυμάσουμε το γήπεδο που κατασκευάζουν οι  Minnesota Vikings που είναι ένα σύγχρονο θαύμα της μηχανικής καθώς ενώ θα είναι κλειστό, θα διαθέτει ένα εντυπωσιακό γυάλινο σκέπαστρο.

Φυσικά μια τέτοια καινοτομία δεν έρχεται δίχως κόστος και η κατασκευή του εντυπωσιακού αυτού σταδίου αναμένεται να «ματώσει» οικονομικά τους ανθρώπους της ομάδας που θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι πιο βαθιά και απ’ όσο φανταζόμαστε στην τσέπη.

Ένα δισεκατομμύριο δολάρια (παρά κάτι… ψιλά) θα στοιχίσει το στολίδι, πράγμα που μεταφράζεται σε 770 εκατ. ευρώ! Σοβαρό ποσό, όπως και να το δει κανείς…

Το έργο θα είναι έτοιμο προς χρήση το 2016.

 

Sport-fm.gr 184850