Αθλητικά Παρασκήνια, 23 Αυγούστου 2013

  • Ας είχε μόνο ΠΑΟΚ!Ας είχε μόνο ΠΑΟΚ!

    – Μεγαλεία για την Δημόσια Τηλεόραση που στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε στην Γερμανία ξεπέρασε το 30% τηλεθέαση, το μεγαλύτερο από την στιγμή που βγήκε πάλι με τα αρχικά ΔΤ

  • «Εγγύηση για το μέλλον τέτοιες μεταγραφές»«Εγγύηση για το μέλλον τέτοιες μεταγραφές»

    Φώτης Καρακούσης – Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε τα καλύτερα στον Χάρη Μαυρία που θα συνεχίσει την Σάντερλαντ και τόνισε πως με τέτοιες μεταγραφές φαίνεται η δουλειά που γίνεται, μια δουλειά που αποτελεί εγγύηση για το μέλλον.

  • Λίγος για Ευρώπη...Λίγος για Ευρώπη…

    Νίκος Τσιώκος – Η Ευρώπη θέλει υπέρβαση και ο Ατρόμητος φάνηκε ανέτοιμος να την κάνει. Η Άλκμααρ πέρασε με 3-1 από το Περιστέρι και ουσιαστικά τον απέκλεισε.

  • Ο Μίτσελ στον «Τηλεκύβο»...Ο Μίτσελ στον «Τηλεκύβο»…

    Βασίλης Παπαθεοδώρου – Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γράφει για τα between the lines μηνύματα του Μαρινάκη στον Μίτσελ που μπορεί να βλέπει ήδη την κλεψύδρα ανάποδα…

  • «Έτοιμος για το μεγάλο βήμα»«Έτοιμος για το μεγάλο βήμα»

    Φώτης Καρακούσης – Αφού αρχικά επισήμανε πως στον Παναθηναϊκό πέρασε υπέροχα, στην συνέχεια ο Χάρης Μαυρίας στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σάντερλαντ, τόνισε πως είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

  • Πάει για μπαμ με Μεχία ο ΕργοτέληςΠάει για μπαμ με Μεχία ο Εργοτέλης

    – Να τινάξει την μπάνκα στον αέρα προσπαθεί ο Εργοτέλης με τους Κρητικούς να είναι κοντά στην απόκτηση του 31χρονου στόπερ Αλβάρο Μεχία Πέρεθ!

  • Ομορφα... καίγεται ο ΜέσιΟμορφα… καίγεται ο Μέσι

    Ball Boys – Ο Ball Boy Γιώργος Καραμάνος κινδυνολογεί για τον εξαντλημένο Λίο που έχει βγάλει μόλις ένα 90λεπτο στους 27 τελευταίους αγώνες!

  • Στην Εθνική ο ΣίφοΣτην Εθνική ο Σίφο

    Φώτης Καρακούσης – Ο Ιγκόρ Στίματς κάλεσε τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού Γκόρντον Σίλντενφελντ στην εθνική Κροατίας ενόψει των αναμετρήσεων με Σερβία (επίσημο) και με Νότια Κορέα (φιλικό).

  • Με κέρμα κύριε Μώραλη....Με κέρμα κύριε Μώραλη….

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στον προγραμματισμό της Σούπερ Λίγκας που προκαλεί θλίψη και καλεί τον Γιάννη Μώραλη την επόμενη φορά που υπάρχει πρόβλημα με έδρα και αγώνα να ρίχνουν κέρμα.

  • Κανονικά Νέα Σμύρνη το Πανιώνιος-ΠαναθηναϊκόςΚανονικά Νέα Σμύρνη το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

    Θοδωρής Βασίλης – Ανατροπή δεδομένων την Πέμπτη αναφορικά με την έδρα του αγώνα Πανιώνιος-Παναθηναϊκός. Η επιτροπή της Περιφέρειας έδωσε κανονικά άδεια και το ματς θα γίνει στη Νέα Σμύρνη.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/

[]