Αθλητικά Παρασκήνια, 18 Σεπτεμβρίου 2013

  • Τόσα χιλιόμετρα «έχασε» ο Ολυμπιακός στο β’!Τόσα χιλιόμετρα «έχασε» ο Ολυμπιακός στο β’!

    Βασίλης Γαλούπης – Ο Β. Γαλούπης είδε τι έγραψε το κοντέρ του Ολυμπιακού με την Παρί σε α’- β’ μέρος και παρουσιάζει τα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.

  • «Στο πρώτο δείξαμε πως δεν υπήρξε διαφορά»«Στο πρώτο δείξαμε πως δεν υπήρξε διαφορά»

    Γιώργος Κοντογεώργης – Στην καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους στάθηκε ο μέσος του Ολυμπιακού Πάουλο Μασάντο τονίζοντας πως στο διάστημα αυτό φάνηκε πως δεν υπήρξε διαφορά από την Παρί.

  • «Διαφορά ενέργειας»«Διαφορά ενέργειας»

    Γιώργος Κοντογεώργης – Στην διαφορά ενέργειας που είχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο, στάθηκε ο τεχνικός της Παρί Λοράν Μπλαν.

  • Ο χριστιανός και το λιοντάρι...Ο χριστιανός και το λιοντάρι…

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για το ντεμπούτο του Μίτσελ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ισπανός είδε το λιοντάρι και όρμηξε να το δαγκώσει με αποτέλεσμα να τον κάνει κομμάτια…

  • «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»«Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

    Δημήτρης Τομαράς – Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης με δηλώσεις του επισήμανε πως το 1-4 αδικεί τους ερυθρολεύκους με βάση την εικόνα του ματς.

  • «Άλωση» με ρεκόρ Κριστιάνο  vids «Άλωση» με ρεκόρ Κριστιάνο (vids)

    – Η Ρεάλ έβαλε έξι στην Πόλη και με χατ τρικ (+2 ασίστ) ο Ρονάλντο ξεπέρασε Πούσκας, Μέσι. Χορταστική πρεμιέρα με 30 απολαυστικά γκολ.

  • Με το μυαλό στον ΠαναθηναϊκόΜε το μυαλό στον Παναθηναϊκό

    Φώτης Καρακούσης – Χωρίς τους Μονιάκη και Γκαλέτι που έμειναν εκτός για προληπτικούς λόγους, άρχισε σήμερα Τρίτη η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Σαββατιάτικο (20:30) ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

  • Η Μπάγερν του ΠεπΗ Μπάγερν του Πεπ

    Ball Boys – Ο Ball Boy Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για τις αλλαγές του Γκουαρδιόλα στους Βαυαρούς και την κριτική που δέχεται.

  • «Νίκες με καλό ποδόσφαιρο και θέαμα»«Νίκες με καλό ποδόσφαιρο και θέαμα»

    – Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη Γρηγόρης Αθανασίου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του και τονίζει πως στόχος είναι να έρθουν οι νίκες με καλό ποδόσφαιρο και θέαμα.

  • Το Αγρινιώτικο «Χαμόγελο του Παιδιού»!Το Αγρινιώτικο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

    Φώτης Καρακούσης – Δείχνοντας για ακόμα μία φορά το κοινωνικό πρόσωπο που έχει, η διοίκηση του Παναιτωλικού ενημέρωσε πως ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής (20:30) με τον Ολυμπιακό θα είναι αφιερωμένος στο “Χαμόγελο του Παιδιού”!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/