Αθλητικά Παρασκήνια, 24 Σεπτεμβρίου 2013

  • «Ο Ολυμπιακός ήταν όπως τον περιμέναμε»«Ο Ολυμπιακός ήταν όπως τον περιμέναμε»

    – Χαμηλούς τόνους κράτησε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος παρά την καλή εμφάνιση και ισοπαλία στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε πως οι “ερυθρόλευκοι” ήταν όπως τους περίμενε.

  • «Να σωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα»«Να σωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα»

    – Μπορεί να παραδέχτηκε πως από την στιγμή που ο κόσμος του Πανιωνίου έχει πανηγυρίσει Κύπελλα και έχει δει την ομάδα στην Ευρώπη, να έχει απαιτήσεις, ωστόσο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η πιο γρήγορη παραμονή.

  • Non sono europeo, non sono italiano, sono napoletanoNon sono europeo, non sono italiano, sono napoletano

    Αλέξης Σπυρόπουλος – Ο Αλέξης Σπυρόπουλος γράφει για την Νάπολι, επισημαίνοντας ότι αν θέλει τον θρόνο, πρέπει να σκοτώσει εκείνον (Γιουβέντους) που είναι στον θρόνο…

  • Οι... αναμορφωτές της Γκλάντμπαχ!Οι… αναμορφωτές της Γκλάντμπαχ!

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Ο Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για το πως η παρουσία των Κρούζε και Ράφαελ έχει βελτιώσει άμεσα την Μπορούσια.

  • «Ζήσαμε σκηνές ζούγκλας στην Λεωφόρο»«Ζήσαμε σκηνές ζούγκλας στην Λεωφόρο»

    – Για κατάσταση που ξέφυγε από κάθε όριο και για σκηνές ζούγκλας στην Λεωφόρο, έκανε λόγο το μέλος του ΔΣ του ΟΦΗ Γιάννης Φασομυτάκης.

  • «Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα»«Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα»

    – Ο Γιάννης Αναστασίου δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του ΟΦΗ και θέλει καλύτερη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια.

  • Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια με ΧανιάΤην ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια με Χανιά

    Φώτης Καρακούσης – Ώρα Κυπέλλου για τον Αστέρα που την Τετάρτη φιλοξενεί στην Τρίπολη τα Χανιά. Οι Αρκάδες με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν πως τα εισιτήρια του αγώνα θα βγουν σε κυκλοφορία την ημέρα του ματς και θα στοιχίζουν 5 και 10 ευρώ.

  • Με 5 ευρώ στο Κύπελλο με ΑιγινιακόΜε 5 ευρώ στο Κύπελλο με Αιγινιακό

    Φώτης Καρακούσης – Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό την προσεχή Τετάρτη (25/9) θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ.

  • Η ΑΕΚ κι ο κόσμος της ξανά μαζίΗ ΑΕΚ κι ο κόσμος της ξανά μαζί

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την έκπληξη που πήρε στη Φυλή με τους ΑΕΚτσήδες που μετέτρεψαν την πρώτη δοκιμασία της Γ’ Εθνικής σε ξέφρενο πάρτι επιστροφής.

  • Ενοχλήσεις στην πλάτη ο ΜπεργκΕνοχλήσεις στην πλάτη ο Μπεργκ

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Μάρκους Μπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων που είχε στην πλάτη.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/