Αθλητικά Παρασκήνια, 28 Σεπτεμβρίου 2013

  • Βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για ΟλυμπιακόΒγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

    Φώτης Καρακούσης – Από σήμερα Παρασκευή θα μπορούν όσοι φίλοι του Πανιωνίου έχουν την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου, να προμηθεύονται τα εισιτήρια του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

  • «Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε να γίνουν ζημιές»«Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε να γίνουν ζημιές»

    Φώτης Καρακούσης – Την απάντησή του στον πρόεδρο του ΑΟ Περιστερίου Δημήτρη Πλέστη που τόνισε πως παραιτήθηκε επειδή δεν του έδωσε το γήπεδο ο Ατρόμητος, έδωσε ο Γιώργος Σπανός λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα μπορούσαν να ρισκάρουν πιθανές ζημιές.

  • Βλέπει Μανγκαλά ο ΜόγιεςΒλέπει Μανγκαλά ο Μόγιες

    Γιώργος Καραμάνος – Η Γιουνάιτεντ έχει προκρίνει την περίπτωση του Ελιοκίμ Μανγκαλά της Πόρτο για να ανανεώσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της.

  • «Να δείξουμε το πάθος όπως με ΠΑΟΚ»«Να δείξουμε το πάθος όπως με ΠΑΟΚ»

    – Ο τεχνικός της Βέροιας Τον Κάανεν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Εργοτέλη το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο, μίλησε για το πρόβλημα με την έδρα, ενώ αγωνιστικά επισήμανε πως θα πρέπει η ομάδα του να δείξει το πάθος που έδειξε με τον ΠΑΟΚ.

  • Μονιάκης ως το 2015 στον ΟΦΗΜονιάκης ως το 2015 στον ΟΦΗ

    Μάκης Σταθάτος – Την επέκταση του συμβολαίου στον Μανόλη Μονιάκη ως το καλοκαίρι του 2015 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

  • «Καμία συνάντηση Αλαφούζου με Δαυίδ»«Καμία συνάντηση Αλαφούζου με Δαυίδ»

    – Ο Παναθηναϊκός ενημερώνει πως δεν υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του κ. Δαυίδ για επενδυτικό ενδιαφέρον.

  • Σκέφτεται τον ΤριανταφυλλόπουλοΣκέφτεται τον Τριανταφυλλόπουλο

    – Ο Γιάννης Αναστασίου δοκίμασε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο ως δεξί μπακ στη σημερινή προπόνηση το Παναθηναϊκού. Στην κορυφή ο Μπεργκ.

  • Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΕφετείοΤηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο

    Θάνος Σαρρής – Διακόπηκε η δίκη για τα “στημένα” λόγω τηλεφωνήματος στο Εφετείο για βόμβα. Συνέχεια την Δευτέρα. Το gazzetta.gr βρέθηκε στην αίθουσα της συνεδρίασης.

  • Μπλεξίματα για ΜέσιΜπλεξίματα για Μέσι

    – Την κατηγορία της φοροδιαφυγής αντιμετωπίζει ο Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του, οι οποίοι θα παραστούν την Παρασκευή (27/9) στο δικαστήριο.

  • Λύσεις για όλα από «Τίγρη»Λύσεις για όλα από «Τίγρη»

    – Σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ώστε να είναι όλα έτοιμα σχετικά με την παρουσίαση του γηπέδου στις 2 Οκτωβρίου.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/