Αθλητικά Παρασκήνια, 11 Οκτωβρίου 2013

  • «Φεύγω σαν φίλος από τον ΟΦΗ»«Φεύγω σαν φίλος από τον ΟΦΗ»

    – Ο πρώην τεχνικός των Κρητικών Παύλος Δερμιτζάκης με δήλωσή του αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και την διοίκηση της ομάδας, τονίζοντας μάλιστα πως φεύγει σαν φίλος από του Ηρακλειώτες.

  • Συλλυπητήρια από Αστέρα σε ΤσιώληΣυλλυπητήρια από Αστέρα σε Τσιώλη

    Φώτης Καρακούσης – Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εκφράζει τα συλλυπητήριά της στον Σάκη Τσιώλη για το χαμό του αδερφού του.

  • Δύο αγωνιστικές σε ΜατζουράκηΔύο αγωνιστικές σε Ματζουράκη

    Φώτης Καρακούσης – Βαρύς έπεσε πάνω στον Γιάννη Ματζουράκη ο πέλεκυς της δικαιοσύνης, με την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας να τιμωρεί τον προπονητή της Καλλονής με δύο αγωνιστικές.

  • LIVE η προπόνηση της ΕθνικήςLIVE η προπόνηση της Εθνικής

    – Παρακολουθήστε από το gazzetta.gr την προπόνηση της Εθνικής ομάδας, την συνέντευξη Τύπου του Σλοβάκου προπονητή και την προπόνηση της αντιπάλου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

  • Eνας μάγκας Πειραιώτης που τον "ξέχασε" το ποδόσφαιροEνας μάγκας Πειραιώτης που τον “ξέχασε” το ποδόσφαιρο

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον Παύλο Φύσσα, έναν κανονικό “μάγκα Πειραιώτη” και για το ελληνικό ποδόσφαιρο που πάλι δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να συμμετέχει στο πένθος για την δολοφονία του.

  • «Χάλασε» με Αναστασιάδη«Χάλασε» με Αναστασιάδη

    Φώτης Καρακούσης – Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων γνωστοποιεί πως δεν υπήρξε τελικά συμφωνία με τον Άγγελο Αναστασιάδη προκειμένου ο έμπειρος προπονητής να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

  • Ένταση και διακοπή στη δίκη!Ένταση και διακοπή στη δίκη!

    – Η δίκη για τα “στημένα” συνεχίστηκε με ένταση όταν κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και τον Μάκη Ψωμιάδη να παρεμβαίνει. Δαλούκας: “Κύριος ο Ψωμιάδης”!

  • Λάζαρ: «Με πάθος θα πάρουμε τους βαθμούς» Λάζαρ: «Με πάθος θα πάρουμε τους βαθμούς»

    – Η Ρουμανία παλεύει για την δεύτερη θέση των μπαράζ του Μουντιάλ και ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε για τον αγώνα με την Ανδόρα, αλλά και για την Ολλανδία.

  • «Στην σφαίρα της φαντασίας»«Στην σφαίρα της φαντασίας»

    Απόστολος Παγώνης – Κανένα θέμα δεν έχει προκύψει ανάμεσα στους Στέφενς και Τσιτσιακόφ, ενώ ο Σαββίδης δεν έχει μιλήσει με τον Ολλανδό τεχνικό πριν, αλλά και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

  • «Καμία ενόχληση από Ψωμιάδη»«Καμία ενόχληση από Ψωμιάδη»

    – Ο πρώην διαιτητής Μιχάλης Τσινιάρης και ο εν ενεργεία ρέφερι Γιώργος Κύζας κατέθεσαν στη δίκη των “στημένων”, αναφέροντας πως ο Ψωμιάδης δεν τους εκβίασε ποτέ. Μάκης: “Στα 90 λεπτά γίνονται όλα”!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/