Εκτός ΝΔ ο Μιχάλης Λιάπης

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ίσως να ήταν το γεγονός ότι και σήμερα ο κ. Λιάπης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σνομπάροντας την διαδικασία και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται στο εξωτερικό στο προγραμματισμένι ταξίδι του

 

Πόσα μέτρα όμως και πόσα σταθμά έχει ένα κόμμα όταν ένα μέλος του και μάλιστα ανηψιός του ιδρυτή της παράταξης όπως ο Μιχάλης Λιάπης κάνει το ένα παράπτωμα μετά το άλλο;

Και όχι μόνο αυτό αλλά κοροϊδεύει στα μούτρα, πολίτες, δικαιοσύνη και νόμους;

Και ακόμα και όταν ο Μιχάλης Λιάπης επιδείκνυε υποτίθεται μεταμέλεια για τις πράξεις του επι της ουσίας κορόιδευε τους πάντες.

Και τότε όμως η ΝΔ αρκέστηκε να κρατήσει αποστάσεις… Όταν στο παρελθόν το πρόσφατο και μακρινό έχει διαγράψει μέλη της για πολύ λιγότερα!

Θυμίζουμε την χθεσινή δήλωση του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου ότι: «Ο κ. Λιάπης, ως Έλληνας πολίτης, έκανε μία κίνηση, η οποία προκαλεί χείριστη εντύπωση. Θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, όπως θα την αντιμετώπιζε κάθε Έλληνας πολίτης. Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα. Δυστυχώς, τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δεν δίνουν το παράδειγμα, αλλά εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο”.

NewsIt.gr