Τρεις συλλήψεις στο πλαίσιο ερευνών της Αντιτρομοκρατικής

Εκταταμένες έρευνες έγιναν και την Τετάρτη σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έγιναν τέσσερις έρευνες σε οικίες στην Αθήνα και έξι στη Θεσσαλονίκη κατά τις οποίες συνελήφθησαν ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη και δύο στην Αθήνα ενώ αναζητείται ένας ακόμη.

Στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά «τέσσερα σπρέι πιπεριού, ένα όπλο στιλό με φυσίγγια, 11 κάλυκες και 1 φυσίγγιο των 9 χιλιοστών, μεταλλική ράβδος, αντισφυξιογόνος μάσκα, τρεις υπολογιστές, διαδικτυακές αναρτήσεις της οργάνωσης FAI και διάφορα έντυπα».

Εξάλλου σε έρευνες που έγιναν την προηγούμενη ημέρα βρέθηκαν σε σπίτι ατόμου στην περιοχή των Εξαρχείων, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια. Το εν λόγω άτομο, που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, συνελήφθη.

Σε άλλο σπίτι το οποίο ερευνήθηκε την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, χασίς και κοκαΐνη, μία σιδερογροθιά, δύο σπρέι πιπεριού και ένα αεροβόλο πιστόλι. Ο κάτοχός τους συνελήφθη.

Newsroom ΔΟΛ