ΤΕΛΙΚΟ: Ελλάδα – Ν. Κορέα 0-2 στη φιλική… μουντιαλική πρόβα

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

20:42
84′ Αλλαγή για τη Ν. Κορέα με τον Λι στη θέση του Κου
20:41
3-4-1-2 έδειξε πριν από λίγο ο Σάντος… τρία στόπερ με άλλα λόγια
20:40
82′ Αλλαγή για την Εθνική με τον Τζαβέλλα αντί του Τοροσίδη
20:40
82′ Ωραία ατομική ενέργεια του Φετφατζίδη από τα δεξιά, έβγαλε και τη σέντρα, ο Λάζαρος το σουτ στην κίνηση, άουτ.
20:39
79′ Κίτρινη στον Καραγκούνη για σκληρό μαρκάρισμα και μάλιστα ο αρχηγός δείχνει και αυτός εκνευρισμένος, κάτι που ισχύει σε όλη την ομάδα. Δεν έχει βγει τίποτα στους Έλληνες διεθνείς, είχαν τα τρία δοκάρια, από την άλλη οι Κορεάτες έκαναν δύο εύκολα γκολ, είχαν άλλες 2-3 καλές στιγμές και γενικότερα τίποτα δεν πάει καλά απόψε στη γαλανόλευκη…
20:34
76′ Έπειτα από φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Φετφατζίδη στα αριστερά, αυτός σούταρε δυνατά, έστω και υπό πίεση, η μπάλα ψηλά άουτ.
20:33
74′ Αλλαγή για την Ν. Κορέα με τον Μπο Κιμ στη θέση του Σον.

71′ Εκτέλεση φάουλ που κέρδισε ο Καραγκούνης έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ν. Κορέας, η μπάλα πέρασε ανεκμετάλλευτη από την καρδιά της άμυνας.

20:21
63′ Καλή στιγμή για την Εθνική με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να περνάει τον αντίπαλό του από τα αριστερά, να μπαίνει στην περιοχή, αλλά από αρκετά πλάγια θέση προσπάθησε να τελειώσει τη φάση πλασάροντας και έτσι ο Κορεάτης πορτιέρο που είχε κλείσει τη γωνία του, κατάφερε να διώξει με τα πόδια.
20:20
60′ Διπλή αλλαγή για την Εθνική, στις θέσεις των Τζιόλη και Μήτρογλου πέρασαν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Φετφατζίδης.

55′ ΓΚΟΛ 0-2: Κακή αρχή και στο δεύτερο ημίχρονο για την Εθνική, καθώς έπειτα από ωραία κάθετη μπαλιά, ο Σονγκ βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια σε θέση μέσα αριστερά, ο Αβράαμ έτρεξε να προλάβει με τάκλιν, αλλά ο επιθετικός της Κορέας… κεραυνοβόλησε τον Γλύκο στον ουρανό της εστίας του!

20:04
46′ Αλλαγή για την Εθνική με τον Καραγκούνη στη θέση του Μανιάτη
19:46
Ημίχρονο στο Καραϊσκάκη: Ελλάδα – Νότιος Κορέα 0-1
19:43
35′ Νέα κακή αντίδραση της ελληνικής άμυνας με τον Αβράαμ και τον Μανωλά να μένουν κολλημένοι στις θέσεις τους και τον Σον να βγαίνει φάτσα με τον Γλύκο, όμως, ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ διάβασε τη φάση, βγήκε έγκαιρα και έδιωξε τη μπάλα πριν μπει προλάβει να την «τσιμπήσει» ο Κορεάτης φορ.
19:33
32′ ΔΙΠΛΟ ΔΟΚΑΡΙ: Απίστευτο! Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Τοροσίδης μέσα από την περιοχή, σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα επιστρέφει, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από κοντά με νέο πλασέ στην κίνηση, σημαδεύει και αυτός το οριζόντιο! Δύο δοκάρια στην ίδια φάση και ένα λίγο νωρίτερα, έφτασε τα τρία η Εθνική, αλλά η Κορέα έχει σκοράρει στις δύο ευκαιρίες που δημιούργησε μέχρι τώρα.
19:24
23′ ΔΟΚΑΡΙ: Αντεπίθεση για την Ελλάδα με τον Χολέμπας από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Κατσουράνης αμαρκάριστος και με το τέρμα σχεδόν άδειο, σημάδεψε το αριστερό δοκάρι! Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα να φέρει το ματς στα ίσια.
19:19
18′ ΓΚΟΛ 0-1: «Κοιμήθηκε» η ελληνική άμυνα, ο Παρκ δέχτηκε μπαλιά τετ-α-τετ με τον Γλύκο, πλάσαρε στην κίνηση 0-1 για τους Κορεάτες.
19:18
17′ Εκτέλεση φάουλ του Τοροσίδης, λάθος έξοδος του πορτιέρο Γιουνγκ, ο Κατσουράνης πήρε το «ριμπάουντ», πλάσαρε, άουτ.
19:17
Αρκετά γρήγορη ομάδα οι Νοτιοκορεάτες, όπως ακριβώς τους περιμέναμε δηλαδή, με παρόμοια χαρακτηριστικά με την Ιαπωνία, προσεχή αντίπαλο της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Γι’ αυτό άλλωστε, επελέγη και η Ν.Κορέα ως σημερινός αντίπαλος στο φιλικό, για να παίξουμε έναν αγώνα κόντρα σε ένα ασιατικό μοντέλο που θα βρούμε μπροστά μας στη Βραζιλία
19:08
7′ Τετ-α-τετ για τη Νότιο Κορέα με τον Λι απέναντι στον Γλύκο, ο Έλληνας πορτιέρο έδειξε γιατί δίκαια θεωρείται ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας, διώχνοντας σε κόρνερ.
19:07
Στον πάγκο της Εθνικής μας κάθονται οι Τζόρβας, Τζαβέλλας, Καραγκούνης, Βύντρα, Δ.Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σάμαρης, Φετφατζίδης.
19:01
Η Εθνική μας φοράει τη νέα γαλανόλευκη φανέλα που παρουσιάστηκε μόλις χθες στα ΜΜΕ

 

ΕΛΛΑΔΑ – Ν. ΚΟΡΕΑ 19:00

Ελλάδα: Γλύκος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.

Ν. ΚΟΡΕΑ: Γιουνγκ, Λι Γιονγκ, Κιμ Τζινσου, Κιμ Γιουνγουόν, Χονγκ, Κι, Χαν, Κου, Λι Τσουνγκγιονγκ, Σον, Παρκ.

ΠΗΓΗ: In.gr