Επίσκεψη και συναντήσεις ΥΦΥΠΕΞ Κ.Γεροντόπουλου στο Λονδίνο

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Λονδίνο, συναντήθηκε χθες, Πέμπτη 8 Μαίου, με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ενημερώθηκε από τον Σεβασμιότατο για το έργο και τις δραστηριότητες της Αρχιεπισκοπής. Τόσο σε θρησκευτικό επίπεδο, με την λ

Επίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ Κυριάκου Γεροντόπουλου στο Λονδίνο.

Επίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ Κυριάκου Γεροντόπουλου στο Λονδίνο.

ειτουργία 120 εκκλησιών σε όλη την Μεγάλη Βρετανία, αλλά και σε εκπαιδευτικό, αφού έχει σημαντική συμβολή στην διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας με την λειτουργία αρκετών σχολείων.

Ο κ.Γεροντόπουλος επισκέφθηκε ακόμα το Hellenic Centre, όπου είχε συζήτηση μεγάλης διάρκειας με τους Έλληνες ομογενείς που εκπροσωπούσαν διάφορους συλλόγους και οργανώσεις του Λονδίνου. Άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα αιτήματα και τις προτάσεις τους, ενώ από την πλευρά του αφού ευχαρίστησε για την πετυχημένη τους παρουσία στην Μεγάλη Βρετανία, η οποία βοηθάει σημαντικά στην βελτίωση της εικόνας της Ελλάδας, αναφέρθηκε και έδωσε απαντήσεις σε θέματα της αρμοδιότητας του.

Φωτογραφία πρώτης σελίδας: Ο-ΥΦΥΠΕΞ-Κυρ.Γεροντόπουλος με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων  και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριο.