Μάρλον Μπράντο ο αθεράπευτος γυναικάς

Η Λιζ είχε μικρό κ…λο, το στόμα της Σοφίας βρωμούσε – Ο … σεξομανής Μάρλον Μπράντο

Η Λιζ είχε μικρό κ...λο, το στόμα της Σοφίας βρωμούσε – Ο ... σεξομανής Μάρλον Μπράντο
Πηγή φωτογραφίας Daily Telegraph

Το … θανατηφόρο του χαμόγελο έγινε βιβλίο, είναι όμως ακόμη πιο θανατηφόρα για τις γυναίκες τα όσα έλεγε για εκείνες ή ο τρόπος που τους συμπεριφερόταν και ήταν πολλές οι διάσημες ερωμένες του, σχεδόν όλο το Χόλιγουντ είχε περάσει απ’ το κρεβάτι του. Ο λόγος για τον Μάρλον Μπράντο.

Η καθηγήτρια Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου της Βοστόνης Σούζαν Μιζρούτσι έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Το χαμόγελο του Μπράντο” μέσα απ’ το οποίο αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της ζωής του και πρώτα απ’ όλα το ότι ήταν εθισμένος στο σεξ.
“Ηταν επικός γυναικάς και η ανάγκη του για σεξ με γυναίκες έφτανε στα όρια της εξάρτησης” , γράφει η Σούζαν Μιζρούτσι στο βιβλίο.

Δέκα χρόνια απ’ το θάνατό του αποκαλύπτεται η άλλη πλευρά του διάσημου ηθοποιού. Μια ζωή γεμάτη σεξ αλλά και λαχτάρα για τη μάθηση καθώς μόνο τα βιβλία του συναγωνίζονταν τον αριθμό των ερωμένων του φτάνοντας τις 4.000…
Σμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” η συγγραφέας, που είχε απεριόριστη πρόσβαση σε προσωπικό αρχείο, γράμματα και μαγνητοφωνήσεις, αποκαλύπτει το προβληματικά παιδικά του χρόνια με τους αλκοολικούς γονείς του, αλλά και το πλευρό της ασιάτισας νταντας του Έιμι. Αυτή η γυναίκα επηρέασε βαθιά τη σεξουαλικότητά του και τις προτιμήσεις του στις γυναίκες.
Πάντα του άρεσαν οι μελαχρινές, ενώ και στους τρεις γάμους που έκανε επέλεξε συζύγους… εξωτικής ομορφιάς, απ’ την Ινδία, το Μεξικό και την Ταϊτή.
Μπορεί να έκανε τρεις γάμους και να απέκτησε 12 παιδιά δεν σημαίνει όμως ότι δεν είχε εμπειρίες και με άνδρες, ήταν “επικός γυναικάς” σύμφωνα με την συγγραφέα, αλλά ενώ δεν βρέθηκε κανένα σχετικό στοιχείο εικάζεται ότι είχε κοιμηθεί με τον Κάρι Γκραντ, τον Ροκ Χάτσον, τον Τζέιμς Ντιν και τον Λόρενς Ολιβιέ.

Ο… κατάλογος των γυναικείων κατακτήσεών του πάντως είναι αρκετά εντυπωσιακός:

Στη… λίστα περιλαμβάνονται η Μέριλιν Μονρόε, η Μάρλεν Ντίντριχ, η Γκρέις Κέλι, η Ρίτα Μορένο και η Τζάκι Κένεντι.

Σύμφωνα με το βιβλίο πάντως ο εθισμός του στο σεξ ήταν τόσο μεγάλος που συνήθως είχεμ ταυτόχρονα τρεις και τέσσερις ερωμένες, ενώ κατά τη συγγραφέα αυτός ο εθισμός έχει την αιτία του στη… νταντά.

“Στη διάρκεια της ημέρας παίζαμε συνεχώς. Τη νύχτα κοιμόμασταν μαζί. Ηταν γυμνή, όπως ήμουν κι εγώ. Την έπαιρνε ο ύπνος εύκολα κι εγώ καθόμουν δίπλα της, κοιτώντας το κορμί της, χαϊδεύοντας τα στήθη της και κολλώντας πάνω στο κορμί της. Ηταν δική μου, άνηκε σε μένα μόνο”, έγραψε στην αυτοβιογραφία του. Οταν έφυγε από το σπιτικό των Μπράντο για να παντρευτεί, ο Μάρλον δεν συνήλθε ποτέ κι έγραψε: “Από εκείνη την ημέρα απομονώθηκα από τον κόσμο. Πέρασα όλη σχεδόν την υπόλοιπη ζωή μου προσπαθώντας να τη βρω.

Τι έλεγε για τις διάσημες ερωμένες του
Πηγή φωτο Daily Mail
Πηγή φωτο Daily Mail

«Δεν μου άρεσε ο π…ός της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ήταν πολύ μικρός».

Πηγή φωτογραφίας Galaxypictures
Πηγή φωτογραφίας Galaxypictures

«Δεν ήθελα να κοιμηθώ μαζί της, η ανάσα της Σοφίας Λόρεν ήταν χειρότερη από δεινοσαύρου».

Πηγή φωτό Mirror
Πηγή φωτό Mirror

«ΗΤζάκι Κένεντι με περίμενε συνεχώς να την πάω στο κρεβάτι. Όταν δίστασα να κάνω το πρώτο βήμα, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έκανε τη μαγική ερώτηση: “Θα θέλατε να περάσατε τη νύχτα μαζί μου;”. Κι εγώ απάντησα: “Νόμιζα ότι δεν θα ρωτούσατε ποτέ”».

Πηγή “Έθνος”