Έκρηξη σε εργοστάσιο βεγγαλικών τραυματίζει σοβαρά δύο παιδιά και δύο ενήλικες

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε εργοστάσιο κατασκευής βεγγαλικών κοντά στο Ζευγολατιό στην Κόρινθο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 άτομα, δύο εκ των οποίων παιδιά ηλικίας 7 και 11 ετών. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στη ΜΕΘ του Παίδων Αγία Σοφία σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δύο ενήλικες παρουσιάζουν, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ,  εγκαύματα 90% ο ένας και  50% ο άλλος και αναμένεται να μεταφερθούν άμεσα σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Τα αίτια της έκρηξης είναι μέχρι αυτή τη στιγμή άγνωστα.

Όπως έγινε γνωστό, τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στην Μοναδά Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, σε κρίσιμη κατάσταση.Στο μεταξύ, και οι δύο ενήλικες, αδέρφια 35 και 38 ετών, ο ένας  ιδιοκτήτης του εργοστασίου, μεταφέρονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας καθώς έχουν σύμφωνα με το ΕΚΑΒ εκτεταμένα εγκαύματα στο 90% του σώματός του ο ένας και 50% ο άλλος.

Τα δύο αδέρφια που βρίσκονταν  εκείνη την ώρα στο εργαστήριο τραυματίστηκαν  πολύ σοβαρά. Σοβαρά όμως τραυματίστηκαν και  τα δύο μικρά παιδιά τους που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρισκόντουσαν στην αυλή και  χτυπήθηκαν από το ισχυρό οστικό κύμα.

Πηγή: sfedona.gr