Μικρολίμανο: Αδίστακτος, παρανοϊκός και μανιακός δολοφόνος ο δράστης, λένε οι αστυνομικοί – Η μαστροπεία, η κοκαϊνη και το “αγαπημένο” του καλάσνικοφ

Είναι μία από τις ιστορίες που λέμε πως θα μπορούσαν να αποτελούν σενάριο ταινίας και μάλιστα ταινίας τρόμου. Ένας “παρανοϊκός”, όπως τον χαρακτηρίζουν οι αρχές, δράστης, ο οποίος απρόκλητα προχωρά σε μία “τυφλή” επίθεση εναντίον δεκάδων αθώων ανθρώπων.

ΦΩΤΟ από δελτίο Mega
ΦΩΤΟ από δελτίο Mega

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, μόνο από τύχη δεν θρηνούμε νεκρούς, αφού το κατάστημα στο Μικρολίμανο ήταν γεμάτο από κόσμο, ξημερώματα Σαββάτου, με τους τραυματίες όμως να είναι δεκάδες, πολλοί εξ’ αυτών σε σοβαρή κατάσταση.

 

Δεκάδες αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΕΚΑΜ έχουν επιδοθεί το τελευταίο 24ωρο στο κυνήγι του μανιακού δολοφόνου με το καλάσνικοφ και συγκεκριμένα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του newsIT, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν καταλήξει σε έναν συγκεκριμένο ύποπτο και μάλιστα θεωρούν πια με βεβαιότητα πως πρόκειται για άνδρα αλβανικής καταγωγής 35 με 38 ετών περίπου και ιδιαίτερα επικίνδυνο, ο οποίος όπως απέδειξε στο Μικρολίμανο κυκλοφορεί οπλισμένος σαν «αστακός».

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους όχι μόνο την φωτογραφία που έβγαλε ο άνδρας στο κλαμπ όπου προκάλεσε το παρολίγον μακελειό, αλλά και από κάμερες παρακείμενων καταστημάτων όπου τα χαρακτηριστικά του απεικονίζονται σε μεγάλο βαθμό, την στιγμή μάλιστα που πυροβολεί και διαφεύγει τρέχοντας από το σημείο.

Ένα από αυτά τα βίντεο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega και δείχνει τις δραματικές στιγμές, δευτερόλεπτα αφότου ο αλλοδαπός δράστης είχε πυροβολήσει κατά ριπάς με το καλάσνικοφ, εναντίον των θαμώνων του καταστήματος.

Λίγο νωρίτερα, το δελτίο ειδήσεων του Alpha είχε παρουσιάσει ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο ο δράστης φαίνεται από πιο μακριά, αλλά ακούγονται πεντακάθαρα οι πυροβολισμοί.

Τα ναρκωτικά, η μαστροπεία και η στυγνή του φύση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κακοποιός είναι μέλος σκληρής ομάδας μαστροπών και διακινητών ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως είναι συστηματικός χρήστης τις συγκεκριμένης ουσίας.

Για τον λόγο αυτό και επειδή οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο οπλοφόρος είναι για μεγάλα χρονικά διαστήματα κάτω από την επήρεια της κοκαΐνης, είναι προσεκτικοί στης κινήσεις τους, όσον αφορά στον εντοπισμό του, καθώς ανά πάσα στιγμή ο άνθρωπος αυτός είναι σε θέση να δημιουργήσει νέο μακελειό, καθώς απέδειξε πως αδιαφορεί πλήρως για την ανθρώπινη ζωή.

Σχετικά με την απίστευτη επίθεση στο κλαμπ της οδού Δηλαβέρη, από τους αστυνομικούς εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποια παρεξήγηση του δράστη με την κοπέλα που κάθονταν μαζί της και έπινε ποτό, με τον φωτογράφο μάλιστα του καταστήματος να έχει απαθανατίσει τις σκηνές.

Ίσως, λοιπόν, η παρεξήγηση αυτή να ήταν και η αιτία για την επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τους 15 τραυματίες, από το καταιγισμό πυρών που εξαπέλυσε ο δράστης εναντίον των πελατών του καταστήματος.

Πλούσιο εγκληματικό παρελθόν

Με οδηγό αυτή τη φωτογραφία οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο και κυρίως στην επικινδυνότητα που έχει για το κοινωνικό σύνολο, ο αδίστακτος κακοποιός.

Άλλωστε, ήδη μέχρι στιγμής ο στυγνός εγκληματίας έχει σκοτώσει έναν άνθρωπο, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στο Μεταξουργείο, επίσης σε νυχτερινό κατάστημα και μάλιστα με παρόμοιο τρόπο.

Και σε εκείνη την περίπτωση, το θύμα ήταν απλά ένας ανυποψίαστος θαμώνας του νυχτερινού κέντρου στην περιοχή του Μεταξουργείου, οποίος είχε την φριχτή ατυχία να βρεθεί μπροστά στην κάνη του όπλου του μανιακού δολοφόνου.

Συνολικά ο αλλοδαπός με το καλάσνικοφ έχει στείλει στα νοσοκομεία της χώρας 17 άτομα από τέσσερις επιθέσεις που είχε πραγματοποιήσει σε νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεις, τον τελευταίο μήνα.

Κρίσιμες ώρες για τους τραυματίες

Ευτυχώς προς το παρόν υπάρχουν μόνο τραυματίες, από την δολοφονική δράση του άνδρα που αναζητείται από την αστυνομία, μετά τα δραματικά περιστατικά στο κατάστημα του Μικρολίμανου.

Αυτό βεβαίως ισχύει για την ώρα, αφού οι πληροφορίες που έρχονται από το ρεπορτάζ προκαλούν ανησυχία σχετικά με την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Τα δυσάρεστα νέα ήρθαν αρχικά από το Αττικό, όπου διακομίστηκαν πέντε τραυματίες για νοσηλεία, με μία εξ’ αυτών να είναι πολύ σοβαρά και τους θεράποντες ιατρούς να ανησυχούν για κάποιες ώρες, ωστόσο πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
Οι τραυματίες του Αττικού Νοσοκομείου

 

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Στο Αττικό είχαν αρχικά διακομιστεί πέντε τραυματίες, οι οποίοι είναι πλεον τέσσερις, αφού ο ένας διακομίστηκε στο Θριάσιο, όπου τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε πλαστική στο χέρι.

Οι τρεις είναι ελαφρά και είναι ορατή η πιθανότητα να τους δοθεί εξιτήριο μέχρι την Δευτέρα, με τα καλά όμως νέα να σταματούν εδώ.

Η κατάσταση της υγείας της κοπέλας αρχικά επιδεινώθηκε, με τους γιατρούς να μην μπορούν να την σταθεροποιήσουν και να την χαρακτηρίζουν “πάρα πολύ σοβαρή”, ωστόσο όπως προαναφέραμε πλέον βρίσκεται εκτός κινδύνου την ώρα που φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Ερυθρός Σταυρός

Στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύονταν δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας, 30 ετών, χειρουργήθηκε και του αφαιρέθηκε βλήμα από τον δεξί θώρακα, με την πορεία της υγείας του να εξελίσσεται ομαλά.

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Ο έτερος τραυματίας, 39 χρόνων, επίσης χειρουργήθηκε με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή με τους γιατρούς να του αφαιρούν βλήμα από τον αριστερό θώρακα.

Ευαγγελισμός

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύονταν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι και οι δύο στην ορθοπεδική, με το κορίτσι να έχει χτυπηθεί στον έναν από τους δύο μηρούς και όπως ανακοινώθηκε θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Το αγόρι φέρει τραύματα στο πρόσωπο από τα θραύσματα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΠΗΓΗ:NewsIt.gr
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ