Πάρτι οργίων με εκλεκτά μέλη για ζευγάρια

Καλεσμένοι υπό το απαλό φως είναι έτοιμοι για όλα στα μυστικά σεξουαλικά πάρτι που διοργανώνονται κάθε σαββατοκύριακο σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Αυτή είναι, όπως αναφέρει το Channel 4, η τελευταία γενιά των “σικ οργίων” που επιλέγουν ολοένα και περισσότερα ζευγάρια που αναζητούν νέες συγκινήσεις σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Διοργανώνονται σε ακριβά αρχοντικά, βίλες ή ακόμα και σκάφη αναψυχής στην Ίμπιζα. Στα Pure Pleasure Parties στην Ισπανία υπάρχουν δωμάτια ανθρώπινων παζλ όπου σε ένα γιγαντιαίο κρεβάτι συμβαίνουν όλα.

Οι επισκέπτες είναι σε μεγάλο βαθμό περιποιημένοι νέοι και καταξιωμένοι επαγγελματικά.

Στα όργια που διοργανώνει ο Chris Reynolds Gordon η λίστα καλεσμένων είναι αυστηρή, με το Heaven Circle να έχει μόνο 90 μέλη.

“Έχω πάει σε άλλα πάρτι και πίστευα ότι μπορούσα να διοργανώσω καλύτερα. Έχουν συμμετάσχει ηθοποιοί, δικηγόροι, καθηγητές και παλιοί συμμαθητές”, σημειώνει.

Στόχος του διοργανωτή Jon Blue είναι να δημιουργήσει ένα εντελώς εξωτικό περιβάλλον στο οποίο τα ζευγάρια θα μπορούν να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή.

Οι Sandy και Poppy περιέγραψαν τη συγκίνηση που αισθάνθηκαν όταν έγιναν δεκτοί στο Heaven Circle.

Ένα άλλο ζευγάρι, η Charlotte και ο Frank είναι τακτικοί θαμώνες, με τη Charlotte να σημειώνει πως αρέσει στον σύζυγό της να τη βλέπει να διασκεδάζει με άλλους άντρες.

Πηγή: Dailymail