Αποκαλύψεις από τη “Λίτσα” για τα λύτρα Παναγόπουλου: Τα έχει εφοπλιστής στη Θεσσαλονίκη – Πώς τσιμέντωσε 500.000 ευρώ

– Συγκλονιστική αποκάλυψη έξι χρόνια μετά την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου
– Έβαλε τα χρήματα σε βαζάκια και τα έθαψε στα πλακάκια του σπιτιού της!
– Οι σχέσεις του Βλαστού με τους αναρχικούς και το σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και τι απέγινε το μυθικό ποσό των λύτρων που πήραν οι απαγωγείς, έκανε η ξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού, η αποκαλούμενη “Λίτσα”.

Έξι χρόνια μετά την απαγωγή, που πάγωσε την κοινή γνώμη, η “Λίτσα” αποκάλυψε στις καταθέσεις της στους αστυνομικούς, πως τα λύτρα της απαγωγής τα φυλάει ένας γέρος εφοπλιστής στη Θεσσαλονίκη!

Μάλιστα, περιγράφοντας το πώς διαχειρίστηκε η ίδια το ποσό από τα λύτρα (500.000 ευρώ) που έφτασε στα χέρια της, αναφέρει ότι τα χρήματα τα τοποθέτησε σε βάζα από μαρμελάδες, έσκαψε τα πλακάκια του σπιτιού της, τα έθαψε και στη συνέχεια έβαλε από πάνω τσιμέντο και ξανά τα πλακάκια!

Η “Λίτσα” είναι η εξαδέλφη του διαβόητου βαρυποινίτη, η οποία με τις καταθέσεις της οδήγησε τις Αρχές στην εξάρθρωση του κυκλώματος.

Στην κατάθεσή της, τις σχέσεις του Βλαστού με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, πώς διαχειρίστηκε το “ταμείο” του κυκλώματος, ενώ μιλάει και για τα 70 κιλά εκρηκτικών που δηλώνει ότι είχε παραλάβει από τον Παχουτέα.

Αναφερόμενη στις σχέσεις του Βλαστού με άτομα του αναρχικού χώρου και για την απόδραση που σχεδίαζε, η “Λίτσα”, αναφέρει ότι ο ξάδελφός της τους χαρακτήριζε “πιο έμπιστους” σε σχέση με τους ποινικούς, οι οποίοι “μιλάνε πιο εύκολα και είναι ρουφιάνοι της αστυνομίας”.

Είχε παραλάβει 70 κιλά εκρηκτικών!

Στην κατάθεσή της, η ξαδέλφη του βαρυποινίτη, αναφέρει πως είχε πάρει 70 κιλά εκρηκτικά, και συγκεκριμένα ζελατοδυναμίτιδα, πυροκροτητές και φιτίλια, ενώ αναφέρει πως δεν έγραφε σημειώσεις για τα εκρηκτικά γιατί φοβόταν μη την πιάσουν.

Το σχέδιο απόδρασης από τον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με την κατάθεση της ξαδέλφης του Βλαστού, κουμάντο στις φυλακές Κορυδαλλού κάνουν οι “αρχηγοί” του οργανωμένου εγκλήματος. Υποστηρίζει ότι με τις δικές τους εντολές, λειτουργούν σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί, “τους οποίους πάντα χρηματίζουν”.

Αναφορικά με το σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού, στην κατάθεσή της η “Λίτσα” φέρεται να υποστηρίζει ότι ο Βλαστός συνεργαζόταν με δύο άτομα από τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και αποκαλύπτει ότι αν η απόδραση πετύχαινε, τότε οι Πυρήνες και ο Βλαστός θα χωρίζονταν και δεν θα κρύβονταν στον ίδιο χώρο.