Αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι μεγαλοβαρώνος ναρκωτικών στις ΗΠΑ

“Να προσέχεις τα παιδιά μου” ούρλιαζε στην αδερφή του ο 57χρονος Arthur Mondella προτού αυτοπυροβοληθεί μέσα στο εργοστάσιό του “Dell’s Maraschino Cherries”.

Ο βασιλιάς των κερασιών αυτοκτόνησε μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας στην οικογενειακή επιχείρηση στο Μπρούκλιν που έφερε στο φως μεγάλη παραγωγή μαριχουάνας.

Οι αστυνομικοί έψαχναν έγγραφα και ανέκριναν τον Mondella για 5 περίπου ώρες όταν κάποια στιγμή παρατήρησαν ότι τα ράφια ήταν τοποθετημένα στον τοίχο με μαγνήτες.

Άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις και τότε ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, όπου και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι γνωρίζοντας ότι θα ανακαλύψουν τρεις σακούλες με 80 κιλά μαριχουάνας και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Εντόπισαν και την τεράστια αναπτυσσόμενη επιχείρηση παραγωγής μαριχουάνας στην αποθήκη και πανάκριβα οχήματα (Rolls-Royce, Porsche, Harley Davidson).

Φίλοι του επιχειρηματία εμφανίστηκαν σοκαρισμένοι τόσο από την αυτοκτονία όσο και από την ανακάλυψη του μυστικού εργοστασίου παραγωγής ναρκωτικών.

Η έφοδος της αστυνομίας, όπως αποκάλυψαν αξιωματούχοι, δεν είχε να κάνει με υποψίες για ναρκωτικά αλλά σχετιζόταν με απόβλητα που κατέληγαν από το εργοστάσιο στο νερό.

Πηγή: Nydailynews/newsIt.gr