Συνάντηση Αν. Δ/τή ΓΓΑΕ, Δημ. Πλευράκη, με εκπροσώπους Θεσσαλών ”ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ”

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών ‘’ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ’’ κ. Γεώργιος Βόμπρας, η Γενική Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας κα Ρένα Γούλα-Ντόντου και η εκπρόσωπος της Ελληνικής-Θεσσαλικής Νεολαίας Ευρώπης κα Κιλικίδου Βάνια, ενόψει του επικείμενου Παγκόσμιου Συνεδρίου-Ανταμώματος των Θεσσαλών της Διασποράς, επισκέφθηκαν την Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού και είχαν συνάντηση συνεργασίας με τον Αναπληρωτή Διευθυντή της ΓΓΑΕ κ. Δημήτρη Πλευράκη.

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών ‘’ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ’’ κ. Γεώργιος Βόμπρας με τον Αναπληρωτή Διευθυντή της ΓΓΑΕ Δημ. Πλευράκη

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών ‘’ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ’’ κ. Γεώργιος Βόμπρας με τον Αναπληρωτή Διευθυντή της ΓΓΑΕ Δημ. Πλευράκη

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στις προοπτικές συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού με την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών ‘’ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ’’ σε θέματα που αφορούν σε πολιτικές και δράσεις ανάδειξης της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ως μοναδικού στρατηγικού πλεονεκτήματος για άμεση αξιοποίηση προς όφελος της διεθνούς εικόνας της χώρας με πολύπλευρο αντίκτυπο στην οικονομική ανάπτυξη.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα για το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο-Αντάμωμα Θεσσαλών, το οποίο διοργανώνεται από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών ‘’ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ’’ και θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 11 και 12 Ιουλίου 2015, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λάρισας.

Εκτός της Γενικής Συνέλευσης και των λοιπών εργασιών του 7ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της Συνομοσπονδίας, θα διοργανωθούν και πολιτιστικές εκδηλώσεις.