Ευρυτάνες Αμερικής “Το Βελούχι”- 71ο Συνέδριο

“Οραµατιζόµενοι το µέλλον…µε οδηγό το παρελθόν” -“Envisioning the future… having the past as a guide”

Με αυτό ως γενικό σύνθημα, οι Ευρυτάνες Αμερικής “Το Βελούχι”, διοργάνωσαν το 71ο  Συνέδριό τους οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή στο Myrtle Beach, SC.

Σχήμα

Προσκεκλημένοι στο Συνέδριο ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασσιός,  ο  Δήμαρχος Καρπενησίου  κ. Νίκος Σουλιώτης και ο  Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής.

Κεντρικός ομιλητής ο Δρ. Γεώργιος Μελικόκης.

Ανοίγοντας τις εργασίες του 71ου Συνεδρίου ο Πρόεδρος του Συνεδρίου Νίκος Αποστολόπουλος αφού, εκ μέρους και του Γενικού Γραμματέα της ‘Ενωσης,  Μπάμπη Τσιαμπάση, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους σύνεδρους, επεσήμανε ότι το 71ο  Συνεδρίο του “Βελουχιού”  αποδεικνύει τη ζωτικότητα και την δυναμική των ομογενών Ευρυτάνων Αμερικής “που γι  περισσότερο από επτά δεκαετίες επιδεικνύουν αξιόλογο έργο στην δεύτερη πατρίδα που ζούμε, καταγράφοντας δε και την σημαντική προσφορά στον τόπο που μας γέννησε, την αγαπημένη μας Ευρυτανία”.

Ακολούθως. αφού αναφέρθηκε στα οργανωτικά του Συνεδρίου καθώς και τον επιτυχή χορό της Νεολαίας, το βράδυ της Παρασκευής, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην ευόδωση της προσπάθειάς. Και, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ” αρχής γενομένης από τον Ταμεία της Ένωσης Δημήτριο Καστρίτση, τον πρώην πρόεδρο Αθανάσιο Νικόπουλο, τον Χριστόφορο Τριανταφύλλου, και τον Γιώργο Χατζηκωστόπουλο.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τον διευθυντή του Γραφείου μας, τον κ. Ελευθέριο Περούλα, την κυρία Μαρία Πεσλή, υπεύθυνη για το convention book, το welcoming committee, τις κυρίες Τίνα Φωτοπούλου Α, Μίνα Κατεργάρη Ν, Μάχη Πολίτη και Άννα Κατσαδούρου”.

ΣΗΜ. ΡΗΡ: Θα ακολουθήσει εκτενέστερο ρεπορτάζ

 

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε