Ο καιρός της Κυριακής

Λίγες νεϕώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να ϕτάνει τους 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό και Βορειοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοϕάνεια με λίγες νεϕώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα ϕτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοϕάνεια με τοπικές νεϕώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν.Η θερμοκρασία θα ϕτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις.