ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Μία συγγνώμη δεν φτάνει!

melissa1-90x90«Πραγματικά, προεκλογικά ειπώθηκαν πολλά», παραδέχθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εργασίας Παύλος Χαϊκάλης ζητώντας συγνώμη τόσο για αυτό όσο και για το διαχωρισμό μνημονιακών-αντιμνημονιακών.

Επιπλέον, υποστήριξε πως αρκετή από την πίεση που ασκήθηκε στη χώρα, ειδικά στο τέλος Ιουνίου, «θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί», αποφεύγοντας ωστόσο να «καταδικάσει» τους χειρισμούς στη διαπραγμάτευση.

Σε ερώτηση για το «πού βρίσκεται τώρα η διαφορά από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε: «Στην πολιτική αντίληψη και τον τρόπο αντιμετώπισης» και συμπλήρωσε «Τρώμε την λάσπη του τσουνάμι που είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια, το θέμα είναι πώς αντιδράς, η αντίδραση είναι που κάνει τη διαφορά».

Κρίμα Παύλο. Πάνω που άρχισα να πιστεύω ότι εσείς των ΑΝΕΛ ανανείψατε…

Όχι, δεν τρώτε  “την λάσπη του τσουνάμι που είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια”, “Τρώτε” τη λάσπη που εκτοξεύατε από τη Βουλή και από τα τηλεοπτικά παράθυρα εναντίον όλων όσων σας ζητούσαν “πολιτικό χρόνο” ,να εκλέξουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας, να ολοκληρωθεί η 5η αξιολόγηση και να βγαίναμε από τα Μνημόνια”!

Αλλά εσείς τότε βρίζατε, απειλούσατε, θέλατε εξουσία. Γευτείτε την!

Όχι, μία συγγνώμη δεν φτάνει για τα νέα βάρη που φορτώσατε στις πλάτες του ελληνικού λαού.