Κι όμως στη Μύκονο σερβίρεται κοκτέιλ που κάνει 9.000 ευρώ!

Κοκτέιλ. Τα προτιμούν όλοι το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα, λόγω των πρωτότυπων και πολλές φορές ιδιόμορφων γεύσεών τους.

Οι συνδυασμοί άπειροι, προκύπτουν ανάλογα με το κέφι του μπάρμαν, αλλά και τα γούστα των πελατών. Οι τιμές τους ποικίλλουν. Ωστόσο, κανένα δεν κοστίζει όσο ένα που σερβίρεται στη Μύκονο.

Πρόκειται για το κοκτέιλ «Η Αυτής Βασιλική Υψηλότης» που σερβίρει το γνωστό champagne & cocktail bar Queen και το οποίο όποιος το παραγγείλει θα πρέπει να πληρώσει ούτε λίγο ούτε πολύ… 9.000 ευρώ!

Το συγκεκριμένο κοκτέιλ, που είναι ένα από τα ακριβότερα που σερβίρονται παγκοσμίως, περιέχει σαμπάνια Dom Perignon του 1961, σαμπάνια Moet & Chandon από συλλεκτικά μπουκάλια που κυκλοφόρησαν αποκλειστικά για τον γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου, βρώσιμα φύλλα χρυσού 24 καρατίων και κονιάκ ηλικίας 50 ετών!

Η ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Ελίζαμπεθ Ελέτσι μας ξεναγεί στο champagne & cocktail bar Queen, που αποτελεί στέκι πολλών αστέρων από τη διεθνή και ελληνική σόουμπιζ, και μας αποκαλύπτει τα συστατικά του περίφημου κοκτέιλ.