Διευκρίνιση της Microsoft περί ματαίωσης της δραστηριότητας της στην Ελλάδα

Η Microsoft απέστειλε ανακοίνωση με την οποία απαντά στις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί επιχειρηματικά από τη χώρα μας. Η ανακοίνωση λέει:

“Με αφορμή μεμονωμένα δημοσιεύματα σχετικά με την επενδυτική πολιτική της Microsoft, διευκρινίζουμε ότι δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα ματαίωσης κάποιου επενδυτικού προγράμματος της Microsoft στην Ελλάδα.

Η εταιρεία συνεχίζει να υλοποιεί τις προγραμματισμένες επενδυτικές της δραστηριότητες στην χώρα, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία 20 χρόνια. Ενδεικτικά αναφέρουμε, την ανάπτυξη διεθνούς Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών με έδρα στην Αθήνα που δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας και βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από το 2013. Επίσης, το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft στα 7 χρόνια λειτουργίας του με στόχο την ενδυνάμωση της νεανικής επιχειρηματικότητας, έχει ήδη στηρίξει πάνω από 200 νεοφυείς ελληνικές εταιρείες.

Ως εκ τούτου δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα ματαίωσης κάποιου επενδυτικού προγράμματος της Microsoft στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο μεταφοράς του στη Ρουμανία, όπως αναφέρθηκε σε σχετικά δημοσιεύματα.”