Με απειλές κακοποίησαν σεξουαλικά μαθήτρια που γνώρισαν μέσω Facebook

Λευκωσία: Δεκαοχτάχρονοι δίδυμοι μαθητές και ένας τουλάχιστον φίλος τους κατόρθωσαν με απειλές να κακοποιήσουν σεξουαλικά 18χρονη μαθήτρια, όπως κατήγγειλε η ίδια μετά από συμβουλές της διευθύντριας και της σχολικής συμβούλου.

Τα αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο όταν η παραπονούμενη γνωρίστηκε μέσω Facebook με τον ένα από τους αδελφούς, με τον οποίο συναντήθηκε προσωπικά και προέβησαν σε ερωτικές περιπτύξεις. Την άλλη μέρα επικοινώνησε μαζί της ο δεύτερος αδελφός και της ζήτησε να συναντηθούν.

Στη συνάντηση, της είπε ότι γνωρίζει τι είχε κάνει με τον αδελφό του και πως ήθελε και αυτός να κάνουν τα ίδια, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην την κάνει ρεζίλι στο σχολείο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παραπονούμενη και οι δύο αδελφοί φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία. Η παραπονούμενη δεν δέχθηκε και ο νεαρός προχώρησε με τη βία και… πήρε αυτό που ήθελε.

Σε λίγες μέρες ο δεύτερος αδελφός και η νεαρή συναντήθηκαν στο σπίτι της όπου ήρθαν σε συνουσία, ενώ μετά ο νεαρός εισήλθε στο δωμάτιο των γονιών της και έμεινε κλειδωμένος για κάποια χρονική περίοδο.

Αργότερα η μητέρα της διαπίστωσε ότι χάθηκαν διάφορα κοσμήματά της.

Στο μεταξύ οι συναντήσεις της παραπονούμενης με τον δεύτερο αδελφό συνεχίστηκαν και σε μια περίπτωση αυτός έφερε ένα φίλο του, ο οποίος τους ηχογράφησε και βιντεογράφησε με το κινητό του και άρχισε και αυτός να απειλεί την παραπονούμενη πως αν δεν προβεί σε ερωτικές περιπτύξεις και μαζί του, θα δημοσιεύσει στο Facebook την ηχογράφηση και το βίντεο.

Η νεαρή, υπό το βάρος αυτής της απειλής, ενέδωσε.

Στα μέσα του περασμένου μήνα ο δεύτερος αδελφός συναντήθηκε και πάλι με την παραπονούμενη και την κάλεσε στο αυτοκίνητο όπου ήταν συνοδηγός. Η κοπέλα κάθισε στο πίσω κάθισμα και ο οδηγός σταμάτησε σε αγροτική περιοχή.   Ο οδηγός της έδωσε τσιγάρο και η παραπονούμενη, νομιζόμενη ότι ήταν κανονικό τσιγάρο άρχισε να το καπνίζει. Έτσι ζαλίστηκε και ένιωθε μισολιπόθυμη, ενώ δεν μπορούσε να ανασάνει. Τότε ο γνωστός της κάθησε κοντά της και άρχισαν περιπτύξεις, και στη συνέχεια αυτός της είπε να μην ντυθεί για να έρθει και ο οδηγός.

Αυτή άρχισε να κλαίει και τότε ο οδηγός της είπε να μην φοβάται, της έδωσε τα ρούχα της και τη μετέφεραν στο σπίτι της.

Οι δύο αδελφοί συνελήφθησαν από την Αστυνομία και ανακρίνονται, ενώ καταζητείται τρίτο πρόσωπο που δεν έχει εντοπιστεί στο σπίτι του.

Ο ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να παραδέχεται τις απειλές και τον εξαναγκασμό της παραπονούμενης σε ερωτικές περιπτύξεις.

Χθες το απόγευμα συνελήφθη και ο φίλος του ενός εκ των διδύμων που φέρεται να ηχογράφησε και βιντεογράφησε με το κινητό του τις ερωτικές περιπτύξεις με τη μαθήτρια.