Ντεμπούτο Ίβιτς με διπλό στο Αγρίνιο – Εύκολα 3-0 ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επιτυχίες και με τον Βλάνταν Ιβιτς να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο του Δικεφάλου του βορρά, πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με σκορ 3-0.

Εχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ μπήκε από το ξεκίνημα του αγώνα πολύ δυνατά, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο 20λεπτο.

Τελικά η υπεροχή του καρποφόρησε στο 22΄με τον Κλάους να ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι καλύτερος και στο 39′ ο Βίτορ με υπέροχη ασίστ, βρήκε τον Αθανασιάδη, ο οποίος με ωραίο τρόπο διαμόρφωσε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις. Η δυνατή βροχή που ξέσπασε στην ανάπαυλα και συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα, μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε λίμνη με αποτέλεσμα η μπάλα να κολλάει διαρκώς στο χορτάρι και να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και 3ο τέρμα με τον Κοροβέση να εκμεταλλεύεται σέντρα του Μυστακίδη και να διαμορφώνει με κεφαλιά το τελικό 0-3.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στη Μυτιλήνη, ο ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε τη 2η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα αφού μετά το 2-0 επί του Παναιτωλικού, ακολούθησε και το 2-0 επί της Καλλονής εκτός έδρας.Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 43′ με τον Τζιμόπουλο και διαμόρφωσαν το υπέρ τους 2-0 στις καθυστερήσεις με τον Μανιά.