Γιορτάζει ο αρχαιότερος ελληνικός ναός της Μελβούρνης

Μελβούρνη. Ο ιστορικός ναός «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης γιορτάζει την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία τιμούμε και την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821.

Για τον εορτασμό της σημαντικής αυτής διπλής επετείου προγραμματίζεται την παραμονή ο καθιερωμένος Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Επισκόπου Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και την 25η Μαρτίου η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου, αλλά και ειδική εκδήλωση στο Ελληνικό Κέντρο Σύγχρονου Πολιτισμού της Κοινότητας.

eva

Ο ιστορικός ναός «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινότητας, ο ιερατικώς προϊστάμενος π. Κοσμάς και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, καλούν όλους να συμμετάσχουν στην πανηγυρική αυτή εκδήλωση. που θα γίνει την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Κοινότητα (Mezzanine, 168 Lonsdale St., Melbourne) αμέσως μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Η τιμή του εισιτηρίου για την εκδήλωση είναι $50 και όσοι ενδιαφέρονται για εισιτήρια ή πληροφορίες μπορούν να τηλεφωνήσουν στον αριθμό: 9662-1362 ή από τον ιερό ναό που βρίσκεται στη διεύθυνση 186 Victoria Parade, East Melbourne.