Όταν το “sex” δημιουργεί “πονοκέφαλο” σε ομογενή γερουσιαστή!

Μελβούρνη. Σε δικαστικούς μπελάδες ενδέχεται να βρεθεί ο ομογενής γερουσιαστής, Νίκ Ξενοφών, αφού το Κόμμα “Sex” (“Australian Sex Party”) θα καταθέσει μήνυση κατά του κόμματος “Nick Xenophon Team” για το λογότυπο που θα χρησιμοποιήσει στις ερχόμενες ομοσπονδιακές εκλογές.

Το κόμμα του γερουσιαστή αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το γράμμα “Χ” στο πάνω μέρος του ψηφοδελτίου του. Αλλά, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Κόμματος του Σεξ, το συγκεκριμένο γράμμα είναι σύμβολο που χρησιμοποιείται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για ταινίες που έχουν πορονογραφικό περιεχόμενο.

Ο ομογενής γερουσιαστής Ν. Ξενοφών.

Ο ομογενής γερουσιαστής Ν. Ξενοφών.

Ο συνιδρυτής του κόμματος, Robbie Swan, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο σύμβολο ενδέχεται να μπερδέψει τους ψηφοφόρους “Το γράμμα ‘Χ” ακούγεται ως ‘εξ’, όπως και η λέξη ‘σεξ’, που είναι και η ονομασία του κόμματός μας” δήλωσε ο κ. Swan. Συμπλήρωσε ότι η πρόεδρος του κόμματος, Fiona Patten, σχετίζεται με το συγκεκριμένο γράμμα το οποίο συμβολίζει την μεγάλη συζήτηση για την πορνογραφία που διήρκησε για 20 χρόνια και συμμετείχε ενεργά και το εν λόγω κόμμα.

Ο κ. Swan πιστεύει ότι το σύμβολο που προτείνει το κόμμα του ελληνικής καταγωγής βουλευτή, θα μπερδέψει τους ψηφοφόρους τοιυ “Κόμματος του Σεξ”, οι οποίοι και θα ψηφίσουν -κατά λάθος- το κόμμα του γερουσιαστή.

Επισήμανε και έναν ακόμη “κίνδυνο”: οι ψηφοφόροι, βλέποντας τον σταυρό, μπορούν να παρασυρθούν να βάλουν σταυρό -αντί για αριθμό, όπως προβλέπει η Εκλογική Αρχή- στα κουτάκια του ψηφοδελτίου και έτσι τα ψηφοδέλτιά τους να ακυρωθούν.

πηγή:Neoskosmos.com