Η αποφοίτηση της 9ης τάξης του πρώτου απογευματινού κοινοτικού Γυμνασίου στη Νέα Ιερσέη ΗΠΑ

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Το πρώτο Απογευματινό Κοινοτικό Γυμνάσιο, στην Νέα Ιερσέη  Πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση της Ενάτης Τάξης, Γ´ Γυμνασίου, του πρώτου απογευματινού ελληνικού Κοινοτικού Γυμνασίου στην πόλη Φέρβιού της Νέας Ιερσέης την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο πολυτελές Κέντρο Biagio’s.

Η ολοκλήρωση του Γυμνασιακού προγράμματος με τις τρεις τάξεις, 7η, 8η και 9η έγινε τον Ιούνιο του 2007 και η πρώτη τοτε αποφοιτήσασα 9η ταξη φιλοξενήθηκε στην ΕΛΛΑΔΑ και τα Δωδεκάνησα με τον Καθηγητή Κ. Δημοσθένη Τριανταφύλλου, ιδρυτικό και πρώτο Διευθυντή.

Κύρια ομιλήτρια στο τιμητικό δείπνο ήταν η ιατρός Στέλλα Λυμπέρη η οποία ανέπτυξε το θέμα” Νέοι ορίζοντες στην ιατρική και τις επιστήμες για τα κορίτσια”.

Το αποκορύφωμα της τελετής ήταν η απονομή των απολυτηρίων και βραβείων ως επίσης και η ανάγνωση των εκθέσεων που έγραψαν στα Ελληνικά οι απόφοιτοι στο πολυσέλιδο έγχρωμο Αναμνηστικό Λεύκωμα της Αποφοίτησης της ΕΝΑΤΗΣ.

Στην φωτογραφία διακρίνονται απο αριστερά οι απόφοιτοι με τις στολές τους και οι δάσκαλοι των διαφόρων τάξεων.

IMG_5817

image1 (9)
Απόφοιτοι από αριστερά:
Δάφνη Σάρδη, Σμαρούλα Τσουγκράνη,
Ελισάβετ Μπαλτζή, Μαριάνα Τουμούζου, Ραφαέλλα Αντωνίου και Νίκος Νούσης.
Όρθιοι από αριστερά: Αιδ. Π. Χρήστος
Παππάς , Ιερ. Προϊστάμενος, Θ. Καλλοπούλου, Πρεσβυτέρα Μ. Παππά,
Δ. Μπαλτζή, Β. Τζιώνα, Δημοςθένης Τριανταφύλλου, Διευθυντής, Μ. Σάρδη ,
Α. Μέλη και Μ. Ζαχαροπούλου .
Βραβεία έδωσαν στους μαθητές με επιταγές:
Η Κοινότητα της Ανάληψης, η Φιλόπτωχος, ο Σύλλογος Γονέων-Δασκάλων, η ΑΧΕΠΑ τμήμα Αλεξανδρος Χάμιλτον 54 και ο πολιτιστικός Οργανισμός του Φορτ Λη .
Χαιρετισμούς και συγχαρητήρια απεύθυναν η Συντονίστρια της Ελληνόφωνης Εκπαίδευσης στο Ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης
Δρ. Θάλεια Χατζηγιάννογλου , ο Αιδ. π. Χ. Παππάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δ. Κοντολιός, ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής κ. Σ. Σωκράτους, η Αντιπρόεδρις της Φιλοπτώχου κ. Τσιγιάννη, η Πρ. Του Συλλόγου Γονέων κ. Σ. Μπινίκου, ο Αντιπρόεδρος Του Πολιτιστικού του Φορτ Λη κ. Α. Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρ. Της ΑΧΕΠΑ κ. Χ. Μόργκαν, ο κ. Λ. Αρβανίτης, Τέως Πρ. Της ΑΧΕΠΑ, η κ. Βάια Τζιώνα καθηγήτρια στο σχολείο και ο Διευθυντής κ. Δ. Τριανταφύλλου.
Στη φωτογραφία παρακάτω οι απόφοιτοι με τους επισήμους.
Η ιστορική αυτή τελετή έληξε με την
Παρουσίαση του Αναμνηστικού Λευκώματος και την κοπή της τούρτας.
Στη φωτογραφία οι γονείς με τα παιδιά τους ακτινοβολώντας χαρά και υπερηφάνεια !