ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0, Ανεβαίνει ο ΠΑΟ 1-0 τον Πανιώνιο

Το γκολ του Μπακασέτα στο 42΄ έκρινε το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των play off της Super League, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 1-0 και μία… στροφή πριν το φινάλε του μίνι πρωταθλήματος απόκτησαν προβάδισμα ενός βαθμού από τους Θεσσαλονικείς (9 έναντι 8) κι ως εκ τούτου έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που δίνει το «εισιτήριο» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαλεζά στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

Τη νίκη με 1-0 κατέκτησε ο Παναθηναϊκός εναντίον του Πανιωνίου στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των play-off της Super League.
Σκόρερ για το «τριφύλλι» ήταν στο 17΄ο Ρόμπιν Λουντ με τον Σεμπάστιαν Λέτο να τον βρίσκει με κάθετη πάσα και ο Φινλανδός με σουτ να νικάει τον Γιαννιώτη διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Χατζηγιοβάνης (67′ Βιγιαφάνιες), Λουντ, Κλωναρίδης (74′ Ρέις), Λέτο (85′ Πίσπας).
Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής (79′ Αντωνιάδης), Σιώπης, Κόρμπος, Μασούντ, Μπεν, Μασούραςν (71′ Σαββίδης), Γεσίλ (46′ Λάμπρου).

Πηγή: http://www.voria.gr/article/aneveni-o-panathinaikos-1-0-ton-panionio-sti-leoforo