ΝΔ: Ο Καμμένος σε πανικό – Ψηφίσαμε απευθείας διακρατική συμφωνία με τη ΣΑ

Αθήνα.- «Ο κ. Καμμένος είναι σε πανικό» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με νέα ανακοίνωσή του για για την πολύκροτη υπόθεση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Το κόμμα της Πειραιώς υπενθυμίζει «στο συστηματικό ψεύτη Υπουργό Άμυνας», όπως λέει, «ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε να υπάρξει μια απευθείας διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία χωρίς μεσάζοντες, όπως επιτάσσει ο νόμος».

«Ελπίζουμε να μην στείλει ο κ. Καμμένος την Αστυνομία να συλλάβει και την Αξιωματική Αντιπολίτευση» κλείνει την ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Νωρίτερα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι η ΝΔ πιάνεται από τα μαλλιά της μετατρέποντας το κόμμα σε γραφείο Τύπου, συγκεκριμένου συγκροτήματος.

«Η σύμβαση με τη Σαουδική Αραβία ψηφίστηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση, μέχρι τώρα δεν έχει εκτελεστεί και είναι απόλυτα νόμιμη και συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό» τόνιζε.

Για τον Βασίλη Παπαδόπουλο σημείωνε ότι δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος από την Ελλάδα και καλεί όποιον ενδιαφέρεται να ρωτήσει εκείνον που τον όρισε.

Πηγή: skai.gr