Πέθανε ο επιχειρηματίας που είχε πυροβοληθεί από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά

Αθήνα.- Έφυγε από τη ζωή ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος είχε πυροβοληθεί από ληστές, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, που επικαλείται νοσοκομειακές πηγές, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή, ανατρέποντας την σταθερή πορεία που είχε μέχρι πρότινος.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή στις 11.52 σήμερα το πρωί.

Η Νέα Δημοκρατία για την ασφάλεια των πολιτών

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι ιερή υποχρέωση της Πολιτείας και προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απευθύνοντας έκκληση στην Κυβέρνηση να αναθεωρήσει – έστω και τώρα – την πολιτική της στον τομέα της ασφάλειας.

Στη ΝΔ τονίζουν πως ο «θάνατος του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από ληστές μέσα στο σπίτι του, συγκλονίζει κάθε πολίτη και όπως λένε υπογραμμίζει, δυστυχώς, με τον πιο τραγικό τρόπο την ανασφάλεια που νιώθουν πια οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ακόμη και μέσα στα σπίτια τους, ενώ καλούν την κυβέρνηση να καταργήσει τον καταστροφικό νόμο Παρασκευόπουλου με τον οποίο αποφυλακίστηκαν χιλιάδες εγκληματίες, να αυξήσει τις περιπολίες των αστυνομικών στους δρόμους, να ενισχύσει την ομάδα ”Δίας” και να επανασυστήσει την Ομάδα ”Δέλτα”. Να πράξει από τώρα, με απλά λόγια, όσα αυτονόητα πρέπει να γίνουν».