Θεομηνία στη Δυτική Αττική – Ώρες αγωνίας σε Μάνδρα, Μαγούλα και Ελευσίνα

Το enikos.gr επικοινώνησε με την Δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη η οποία δήλωσε “αυτήν την ώρα βρέχει καταρρακτωδώς. Ελπίζουμε να μην έρθει το νερό από το βουνό και μας πνίξει το τσουνάμι”.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς δήλωσε στο enikos.gr “έχουν κλείσει δρόμοι στη Μαγούλα από φερτά υλικά και έχουν πλημμυρίσει ισόγεια σπίτια και καταστήματα”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας – Μαγούλας – Ελευσίνας, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 95 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων και 30 κλήσεις για παροχή βοήθειας.

Στο σημείο βρίσκονται 80 πυροσβέστες με 40 οχήματα.

Προληπτικά στην περιοχή βρίσκεται σε ετοιμότητα ερπυστριοφόρο της ΕΜΑΚ και βάρκα με δύτες.

Νέες καταστροφές στη Μαγούλα από την κακοκαιρία

Σπίτια πλημμύρισαν και δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους στη Μαγούλα. Στην πολύπαθη περιοχή έχουν φτάσει και εθελοντές δασοπυροσβέστες από τον Βύρωνα όπου πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων από σπίτια.

Εγκλωβίστηκε οδηγός φορτηγού στη Μαγούλα

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στη Βιομηχανική Περιοχή της Μαγούλας λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Σε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr φαίνεται ένα φορτηγό να έχει ακινητοποιηθεί από τα νερά ενώ ο οδηγός του προσπαθεί να βγει από το όχημα του.

Τραγική η κατάσταση στη Μάνδρα – Εφιαλτικές ώρες για τους κατοίκους

Δραματική είναιη κατάσταση τις τελευταίες δύο ώρες στηΜάνδρα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τα νερά με τους κατοίκους να προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται και την κατάσταση να ξυπνά μνήμες του περασμένου Νοεμβρίου.