ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Πιάσανε ψιλοκουβέντα με τους αναγνώστες οι μελισσούλες μου!

Σωτήρης Δελής στις μελισσούλες: Και τώρα η καρατόμηση των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ειναι τα…δρακόντεια μέτρα του δικαίου και πάντα χαμογελαστού πρωθυπουργού της χώρας. Ο κ.Τόσκας όμως στο ρολο του υπουργού των εσωτερικών της χώρας με μεγάλη πιθανότητα ίσως να πάρει και μετάλλιο…. Αθάνατη Ελλαδα!  Ποιός είπε ότι στη Σουηδία δεν έχουν χιούμορ;

 

George Gampierakis στις μελισσούλες:  Λ έ μ ε ΟΧΙ στο νέο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ! Ηρθε η ώρα οι Πολίτες να αντι-δράσουν! Δ ε ν γίνεται να πνιγόμαστε, να καιγόμαστε και να μην διαμαρτυρόμαστε μετά από τέτοιες εθνικές τραγωδίες! Δ ε ν υπήρξε κανένας σχεδιασμός, κανένας συντονισμός καμία προειδοποίηση στους κατοίκους της περιοχής !!! Εχουν τεράστιες ευθύνες είναι ηθικοί αυτουργοί για τόσους άδικους θανάτους! Δ ε ν γίνεται να παραμένουμε άλλο απαθείς θεατές μιας τέτοιας απαράδεκτης κατάστασης! Καταλογίζουμε ως ενεργοί πολίτες την ηθική και πολιτική ευθύνη για την ανείπωτη αυτή εθνική τραγωδία στην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και ζητούμε να της καταλογιστούν ευθύνες από την Ελληνική Δικαιοσύνη! Δ ε ν θα μείνουμε άλλο απαθείς σε αυτή την καθημερινή καταστροφή που μας οδηγούν με την απάθεια, την αδιαφορία και την ανικανότητα τους!

Σουξέ οι μελισσούλες μου! Αρχίζω να ζηλεύω…

 

 

Γιώτα Σπυροπούλου στις μελισσούλες: Με τι μισθό αμοίβονται οι Πυροσβέστες;;; Με ψίχουλα! Αδικία!

 

 

 

George Gampierakis στις μελισσούλες:  Δόξα τω Θεώ που στις κατασκηνώσεις δεν περίμεναν την “πολιτική προστασία” για να “προστατέψει” τα παιδιά μας…και εκκενώθηκαν στην ώρα τους.
Δηλαδή αν υποτιμάς μια φωτιά με 8 και 9 Μποφόρ αέρα …τι άλλο να σας πει κανείς,
εκτός από το ότι είσαστε πέρα για πέρα άχρηστοι και να σηκωθείτε να πάτε στα σπίτια σας …

 

Καλά, το βλέπω, θα αλλάξω επάγγελμα ή …εργοδότη!

Για την αντιγραφή Χ.Μ.