Γιούχαραν την Κατερίνα Παπακώστα και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – «Ζήτω η Μακεδονία»/Video

Την ώρα που η Κατερίνα Παπακώστα ετοιμαζόταν να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο, ακούστηκε από μερίδα των παρισταμένων ένα παρατεταμένο «ου» ενώ ένας άνδρας ακούστηκε να φωνάζει «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» ενώ λίγο αργότερα μία ακόμη ανδρική φωνή φώναξε «Ζήτω η Μακεδονία».

Η Κατερίνα Παπακώστα ατάραχη δεν αντέδρασε, κατέθεσε το στεφάνι και αποχώρησε.

Η παρέλαση για τα 106α ελευθέρια Αριδαίας. Οι Μακεδόνες της Αλμωπίας αφου γιούχαραν την Υφ. ΠΡΟ.ΠΟ. Κ.Παπακώστα που εκπροσώπησε την κυβέρνηση έστειλαν μύνημα προς κάθε κατεύθυνση πως η Μακεδονία είναι Ελλάδα και όποιος ψηφίσει τη συμφωνία θα'ναι ανεπιθύμητος για πάντα!

Gepostet von Papadopoulos D. Efstathios am Sonntag, 4. November 2018

 

Νεαρός αποδοκίμασε τον Μουμουλίδη -Του ζήτησε τον λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ενας νεαρός αποδοκίμασε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της Σιάτιστας και εκείνος του ζήτησε τον λόγο.

Την ώρα που ο Θεμιστοκλής Μουμουλίδης κατέθετε στεφάνι, ο νεαρός φώναξε: «Παρέδωσες τη Μακεδονία και καταθέτεις και στεφάνι; Δεν ντρέπεσαι;».

Λίγο αργότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλησίασε τον νεαρό και τον ρώτησε αν τον γνωρίζει. Ομως, παρενέβη ένας άνδρας που απομάκρυνε τον κ. Μουμουλίδη, λέγοντας «Εχετε δικαίωμα να μιλάτε, δεν ντρέπεστε;».