Ομιλία Κρις Σπύρου στη Νάουσα: “Η Συμφωνία των Πρεσπών που βρίσκεται;”

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Μία εξαιρετικού ενδιαφέροντος βραδιά επιφυλάσσει ο Δήμος Νάουσας στους δημότες του με μία ιδιαίτερα σημαντική ομιλία του ελληνοαμερικανού πολιτικού ηγέτη Κρις Σπύρου με θέμα “Η Συμφωνία των Πρεσπών που βρίσκεται;

Ο κ. Κρις Σπύρου

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 5 Μαίου 2019 στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου, “Χρ. Λαναράς” στις 7 το απόγευμα.

Στην …αναζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Σπύρου, έχει συστήσει Επιτροπή, με έδρα τη Νέα Υόρκη υπό τον τίτλο «Επιτροπή Ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών». O ελληνοαμερικανός πολιτικός ηγέτης και π. Πρόεδρος της Βουλής του Νιού Χαμσάιρ και πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της ίδιας Πολιτείας,  κ. Κρις Σπύρου, έχει ήδη αναγγείλει ότι η Επιτροπή “…έχει προσλάβει παγκοσμίου φήμης δικηγόρους διεθνούς δικαίου. Οι οποίοι εξετάζουν την εγκυρότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών και το πως θα ακυρωθεί, και το που θα ταφεί η Συμφωνία των Πρεσπών”.

Έχει γνωστοποιήσει δε πως  “…εκ μέρους της  «Επιτροπής Ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών», έχει ενημερώσει “για την παράνομα κατασκευασμένη, και την αντισυνταγματικά επικυρωμένη Συμφωνία των Πρεσπών”, κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης του Προέδρου Τραμπ. Ως γνωστόν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι μία από τις πέντε χώρες-μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, με δικαίωμα άσκησης βέτο στα Ηνωμένα Έθνη.

Την ομιλία του κ. Κρις Σπύρου αναμένεται να την παρακολουθήσει πλήθος κόσμου.