Τίτλοι τέλους για το Ποτάμι; Παραιτείται από επικεφαλής ο Σταύρος Θεοδωράκης

Αθήνα.- Δεν θα συνεχίσει στη θέση του επικεφαλής του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης, έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε στην συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου την πρόθεσή του να παραιτηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε για διάδοχό του τον Γιώργο Μαυρωτά.

Μάλιστα, εισηγήθηκε τη μη κάθοδο του Ποταμιού στις προσεχείς εθνικές εκλογές, τονίζοντας ωστόσο πως την τελική απόφαση για αυτό το θέμα θα τη λάβει αφού συζητήσει με στελέχη του κόμματος από όλη την Ελλάδα.

Όπως σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης, αν δεν κατέβει το Ποτάμι μόνο του στις εκλογές, δεν θα μετέχει στο ψηφοδέλτιο κάποιου άλλου κόμματος.

Ωστόσο, οι ραγδαίες αυτές εξελίξεις στο Ποτάμι ενδεχομένως να σημαίνουν τίτλους τέλους για το κόμμα που δημιουργήθηκε με υψηλές προσδοκίες. Διότι αν τελικώς επικρατήσει η άποψη του Θεοδωράκη για μη κάθοδο στις εκλογές τότε σημαίνει τη διάλυση του Ποταμιού.

Υπενθυμίζεται ότι το Ποτάμι πήρε την Κυριακή ποσοστό 1,51% και περίπου 84 χιλιάδες σταυρούς, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση.