Συνελήφθη εκ νέου ο ομογενής Φώτης Ντούλος – αναμένονται νέες κατηγορίες από τις πολιτειακές αρχές

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Συνελήφθη εκ νέου ο ομογενής Φώτης Ντούλος, ο οποίος μαζί με την φερόμενη ως ερωμένη του Μισέλ Τροκόνις είναι οι μοναδικοί μέχρι στιγμής που κατηγορήθηκαν για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του Τζένιφερ Ντούλου στις 24 Μαϊου 2019.

Τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες ο ομογενής είχε περάσει σε αντεπίθεση και με το πρόσχημα της ανάκτησης της κηδεμονίας των πέντε ανήλικων παιδιών τους είχε φέρει σε δυσμενή θέση τις πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Το απόγευμα της Τετάρτης, 4 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 2.00 μ.μ. η Πολιτειακή Αστυνομία συνέλαβε εκ νέου στην έπαυλή του τον Φώτη Ντούλο και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Κονέκτικατ αναφέρουν ότι αυτή τη φορά οι αρχές έχουν νέα όπλα στη φαρέτρα τους.

Η Jennifer Dulos, η οποία αγνοείται για δύο μήνες. Φωτογραφία New Canaan Police Department

Αναφέρουν επίσης ότι αύριο, 5 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί, που θα προσαχθεί ενώπιον του Δικαστηρίου θα του απαγγείλουν νέες κατηγορίες και μάλιστα θα προτείνουν την εφαρμογή νέων πιο αυστηρών μέτρων ασφαλείας και την αύξηση της εγγύησης με την οποία είχε αφεθεί ελεύθερος

Οι πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές οι οποίες για τρεις και πλέον μήνες ερευνούν την εξαφάνισή της Τζένιφερ Ντούλου μέχρι στιγμής έδιναν με το σταγονόμετρο πληροφορίες σχετικά με τις έρευνες και το μόνο το οποίο είχαν διαρρεύσει ήταν ο εντοπισμός της φανέλας που φορούσε η Τζένιφερ το πρωί της 24 Μαϊου 2019.

Η φανέλα βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων επί της Albany Avenue, απ’ όπου το απόβραδο της εξαφάνισής της φέρονται να πέρασαν ο εν διαστάσει σύζυγός της Φώτης Ντούλος και η ερωμένη του Μισέλ Τροκόνις και πέταξαν σακούλες σκουπιδιών.

Η Αστυνομία του Νιου Κάναν και εισαγγελικές αρχές, όπως έγραψαν οι Αναμνήσεις, συνεχίζουν τις έρευνες τόσο για την εξαφάνιση όσο και για το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας και εξετάζουν τις πληροφορίες που έλαβαν από 1200 κατοίκους, καθώς επίσης και τα 80 και πλέον βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας από τα σπίτια και επιχειρήσεις της περιοχής.

H Michelle C . Troconis η οποία συνελήφθη. Φωτογραφία New Canaan Police Department

 

Οι κατηγορούμενοι

Η μόνη και η πιο ουσιαστική μέχρι χθες πρόοδος στις έρευνες για την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλου ήταν η σύλληψη και οι βαριές κατηγορίες που απήγγειλαν στον εν διαστάσει σύζυγό της Φώτη Ντούλο  (Fotis Dulos) και στην ερωμένη του Μισέλ Τροκόνις (Michelle C. Troconis).

Εις βάρος και των δύο απαγγέλθηκαν κατηγορίες πρώτου βαθμού για αλλοίωση ή κατασκευή αποδείξεων και παρεμπόδιση των ερευνών για εξιχνίαση εγκλήματος.

Αμφότεροι, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» αρνήθηκαν τις κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση $500.000.

 

 

πηγή:anamniseis.net