Δολοφονήθηκε μέλος του Ρουβίκωνα – Η ανατροπή που οδήγησε στη σύλληψη της συντρόφου του

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο θάνατος ενός 39χρονου αντιεξουσιαστή στην Καισαριανή, την Πρωτομαγιά. Ο άνδρας είχε μεταφερθεί το απόγευμα της Πρωτομαγιάς σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αρχικά, ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε ατύχημα, ωστόσο, από τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε ότι αιτία θανάτου ήταν κακώσεις που προήλθαν από νύσσον και τέμνον όργανο.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής και προσήχθη η σύντροφος του 39χρονου, με την οποία συζούσαν.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι διαπληκτίστηκε με τον σύντροφο της και ότι εκείνος κρατούσε ένα μαχαίρι. Όπως είπε, κατά τη διάρκεια του καβγά, το μαχαίρι του καρφώθηκε στο σώμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ιδιωτικά, γι’ αυτό και η εμπλοκή της αστυνομίας στην υπόθεση υπήρξε αργότερα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο διαμέρισμά της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σπρέι άγνωστης χημικής ουσίας καθώς και ποσότητα κάνναβης. Η 39χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ο 39χρονος άνδρας ήταν μέλος της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα , σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.