ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ: Οι Θεοί πάντα ήτανε αθάνατοι…

Γράφει ο Χρήστος Μαλασπίνας

Πέντε στους δέκα  Έλληνες πιστεύουν ότι ο Κοροναϊός κατασκευάστηκε από ανθρώπινα χέρια σε  ιατρικά εργαστήρια!  Δύο από αυτούς πιστεύουν  ότι διέρρευσε κατά λάθος. Οι υπόλοιποι τρεις, ότι τον άφησαν κάποιοι  να βγει  από τα εργαστήρια, σκόπιμα!

Υπερβολή; Μπα, ο σκοπός της υποτιθέμενης διαρροής είναι ακόμη συναρπαστικότερος! Για να μας επιβάλουν, λέει το 33%, το Εμβόλιο! Που ακόμη ΔΕΝ έχει ανακαλυφθεί!  Και που κανείς  δεν γνωρίζει αν και  πότε θα συμβεί αυτό!

Στο αναμεταξύ,  έχουν πεθάνει κοντά μισό εκατομμύριο άνθρωποι διαπλανητικά…  Και έπεται συνέχεια μέχρις ότου βρεθεί  το, κατά τους συνωμοσιολόγους, γενεσιουργό αίτιο! Το Εμβόλιο!!

Πάντα, οι Έλληνες είχαμε μια ροπή προς τη συνωμοσιολογία, ήτανε το αλατοπίπερο στην πολιτική ζωή του τόπου!

Τι θα ήτανε τα φαγητά χωρίς αλατοπίπερο; Άνοστα! Το ίδιο και η πολιτική ζωή μας!  Σαν να τρως ιμάμ μπαιλτί μεσημέρι-βράδυ, κάθε μέρα!  Μπλιάααχ…

Έτσι, εφεύραμε, εμείς οι Έλληνες,  την εξής αξεπέραστη συνταγή …νοστιμάδας:  Όλες οι πολιτικές αποφάσεις έπρεπε να κρύβουν και μία …συνωμοσία! Μία σατανική συνωμοσία, συνήθως των πλουσίων εναντίον των φτωχών!

Έτσι,  είχαμε να ασχοληθούμε με τη …συνωμοσία  πολιτικών – πλουσίων και ξεχνούσαμε την …ουσία!

Συχνά,  το ίδιο ακατανόητα «σκοτεινά συμφέροντα» εξυπηρετούσαν και οι όποιες οικονομικές αποφάσεις των όποιων ελληνικών κυβερνήσεων! Μέχρι και οι …πατάτες που έφερε στην Ελλάδα ο Καποδίστριας, έκρυβαν “παρασκήνιο”!

Εδώ το αλατοπίπερο το αλλάξαμε και το κάναμε πιο ενδιαφέρον,  προσθέτοντας και  καυτερό Τσίλι! Αυτό το πετύχαμε αναμειγνύοντας   τις …ξένες μεγάλες δυνάμεις  στις οικονομικές μας αποφάσεις! Στην αρχή Εγγλέζων και Ρώσων. Αργότερα Αμερικανών!  Τόσο που πια θαρρείς πως η μοναδική τους  έγνοια κάθε μέρα ήταν το  πως θα κάνουν δυσκολότερη τη ζωή της ελληνικής εργατικής τάξης!

Στο αλατοπίπερο, και στο τσίλι ,προσθέσαμε, με τα χρόνια, και ολίγη …μαγιονέζα και μπόλικη κέτσαπ  και, έτσι,  «γαλουχήθηκε”» το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, για να «προστατεύσει» τους εργαζόμενους από την  «καταπίεση» των ισχυρών,  έχοντας πίσω του κι αυτό, όμως, μια από τις λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις!  Κουλουβάχατα!

Η συνωμοσιολογία διέτρεχε, εκτός από την πολιτική και την κοινωνική μας ζωή,  ακριβώς  όπως και κάθε άλλη νομοθετική δραστηριότητα των ελληνικών κυβερνήσεων.  Κάθε νέος  νόμος, για το λαό έπρεπε να κρύβει πίσω του «συμφέροντα» και  «σκοπιμότητες»!  Γι αυτό και οι Έλληνες ποτέ δεν εφάρμοζαν κανέναν νόμο!  Σιγά που θα γινόντουσαν «όργανο» ξένων συμφερόντων!!!

Βέβαια, οι μυθοπλασίες δεν ήτανε πάντα τόσο «αθώες» και τόσο «ρηχές».  Κάποτε αποκτούσαν και επικίνδυνο βάθος,  ιδιαίτερα στα εθνικά μας θέματα! Έτσι το διωγμό και τη σφαγή από τους Νεότουρκους των Ελλήνων του Πόντου, κάποιοι  δικοί μας τον είδαν σαν «συνωστισμό στην παραλία»,  ανάλογο με εκείνο που βιώνουμε τα «καυτά» Σαββατοκύριακα στις ακτές της Αττικής!!!

Ε, ο Κοροναϊός θα μας ξέφευγε  από την «συνταγή» της συνωμοσιολογίας;  Το περίεργο είναι ότι  ενώ, όπως λέει η έρευνα, πιστεύουμε ότι τον ιό τον κατασκεύασαν άνθρωποι σε εργαστήρια, και τον διέρρευσαν και, μάλιστα, σκοπίμως, άρα είναι ΥΠΑΡΚΤΟΣ,  οι ίδιοι τον αντιμετωπίζουμε σαν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! Δεν φοράμε μάσκες, δεν κρατάμε αποστάσεις, δεν  χρησιμοποιούμε  αντισηπτικά!

Ζούμε, δηλαδή σαν να μην υπάρχει ο ιός που εντούτοις  πιστεύουμε ότι τον δημιούργησαν άνθρωποι στα εργαστήρια!

Αντιφατικό;  Το μόνο; Ή το τελευταίο;

Εδώ φτάσαμε να ζούμε σαν να μην υπάρχει θάνατος!..

Δυστυχώς, όμως,  από πάντα μόνο οι Θεοί ήτανε αθάνατοι…