Ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας συνεχάρη τους ομογενείς που εκλέχτηκαν

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής αναμέτρησης στις Η.Π.Α. και την εκλογή-επανεκλογή ομογενών στα ομοσπονδιακά και πολιτειακά όργανα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, απέστειλε σχετικό συγχαρητήριο μήνυμα στους ομογενείς που επανεκλέχτηκαν, και στους νεοεκλεγέντες.

«Κάθε φορά που πληροφορούμαστε τις διακρίσεις της ομογένειας και κυρίως εκείνων των ομογενών που ζουν στη ηγέτιδα δύναμη του κόσμου, μας διακατέχει βαθιά συγκίνηση, καθώς ενδυναμώνεται η άποψη ότι η Ελλάδα διαπρέπει και εκτός συνόρων.

Νιώθουμε την ανάγκη, μέσω του βήματος τούτου, να συγχαρούμε τους ομογενείς για την εκλογή-επανεκλογή τους στα ομοσπονδιακά και πολιτειακά όργανα των Η.Π.Α. και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην εκτέλεση των υψηλών καθηκόντων τους.

Αναμφίβολα η παρουσία ομογενών στο Αμερικανικό Κογκρέσο, είναι ιδιαιτέρως σημαντική και κρίσιμη, καθώς συμμετέχουν στις αποφάσεις που διαμορφώνουν τις παγκόσμιες εξελίξεις, με στόχο τη διασφάλιση της παγκόσμιας ειρήνης και σταθερότητας.

Η Ελλάδα αταλάντευτος σύμμαχος στη κατεύθυνση αυτή, παραμένει πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη».

anamniseis.net