Όλα ισόπαλα 1-1 για Βόλο και ΠΑΣ

Ο Βόλος και ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 4η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Οι Βολιώτες μπήκαν… αγριεμένοι στο παιχνίδι και στο 4’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ριένστρα, ο Σάντσες με κοντινή κεφαλιά, νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Βόλος πλησίασε στο δεύτερο γκολ, αλλά το γυριστό σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή ο Περέα μετά από σέντρα του Φεράρι έστειλε την μπάλα να αποκρουστεί από τη συμβολή των δοκών της εστίας του ΠΑΣ. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 12’ μετά από νέα σέντρα του Φεράρι ο Νίνης που είχε «τρυπώσει» στην περιοχή του ΠΑΣ πήρε την κεφαλιά για να χτυπήσει η μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Οι Γιαννιώτες ήταν εντελώς εκτός ρυθμού και στο 24’ κινδύνευσαν ξανά όταν μετά τη σέντρα του Ντεντάκη, ο Περέα δεν βρήκε για λίγο την μπάλα από κοντά με το κεφάλι. Τελικά ο ΠΑΣ κατάφερε κόντρα στη ροή του αγώνα να ισοφαρίσει στο 29’ με τον Κάστρο να εξαπολύει μια «βολίδα» από μακρινή απόσταση, τον Κλέιμαν να αποκρούει ασθενώς και τον Λιάσο με σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.   Ο Βόλος συνέχισε να πιέζει και στο 37’ ο Χουτεσιώτης έδιωξε δύσκολα ένα σουτ του Περέα.

Το δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες  έπαιζαν αρκετά επιφυλακτικά και δεν υπήρξαν οι μεγάλες φάσεις. Στο 59’ ο Ντεντάκης έκανε ένα καλό σουτ εκτός περιοχής για να μπλοκάρει ο Χουτεσιώτης στην πρώτη καλή φάση της επανάληψης. Στο 83’ σε μια γρήγορη αντεπίθεση του ΠΑΣ, ο Γροσδάνης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του Βόλου, αλλά σούταρε άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Αρτα που «κιτρίνισε» τους: Μπρένερ, Πανουργιά, Πήλιο, Μπαριέντος, Παντελάκη και Οικονομόπουλο.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Νίνης, Μπαριέντος (86’ Κιάκος), Κρητικός (81’ Μπάλλας), Ρενάτο (60’ Μπαρτόλο), Περέα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς (46’ Σάλιακας), Κάστρο (68’ Ντομίνγκες), Λιάσος, Καρτάλης (68’ Γροσδάνης), Μπρένερ (68’ Λώλης), Παμλίδης (87’ Δούμτσης).