Σοκ στο Κορωπί – Πατέρας σκότωσε τον γιο του

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στο Κορωπί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 76χρονος πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον 48χρονο γιο του στην κοιλιά, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει νεκρός στην αυλή του σπιτιού. Στο σημείο έχει φτάσει η αστυνομία που έχει συλλάβει τον 76χρονο.

Πατέρας και γιος έμεναν στο ίδιο σπίτι, και σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες είχαν συχνά καβγάδες μέχρι που σήμερα οι γείτονες άκουσαν φωνές και μετά πυροβολισμούς. Ο χώρος στην οδό Αναγνώστου έχει αποκλειστεί. Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία. Οι αστυνομικοί θα μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών τους κάλυκες, ενώ θα εξετάσουν κατά πόσο ο δράστης είχε άδεια για την κυνηγετική καραμπίνα.

Αμέσως στο σημείο κατέφθασε η Αστυνομία και ιατροδικαστής. Ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής. Οι κάλυκες από το σημείο του εγκλήματος θα μεταφέρουν στο Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο παιδοκτόνος όταν προέβη στην αποτρόπαια πράξη, πήρε τηλέφωνο ο ίδιος στην Αστυνομία και ανέφερε: «Σκότωσα τον γιό μου ελάτε να με συλλάβετε».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 48χρονος γιος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού, γεγονός που φαίνεται ότι αποτελούσε την βασική αιτία των συχνών καβγάδων μεταξύ των δύο ανδρών. Την ένταση στις σχέσεις τους, επιβεβαιώνουν και κάποιες μαρτυρίες γειτόνων τους.