“Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δουλεύει καθημερινά για να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο”

Ο Τζρου Χόλιντεϊ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα σούπερσταρ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση, πράγμα που τον κάνει να θέλει να παλέψει στο πλευρό του (VIDEO).

Το καπέλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έβγαλε ο συμπαίκτης του στους Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο Έλληνας σούπερσταρ, προκειμένου να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.

Είναι κάθε μέρα εδώ, στην προπόνηση και προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Όχι μόνο να βελτιωθεί, αλλά να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο“, δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε:Όταν βλέπεις τον καλύτερο παίκτη της ομάδας σου να δουλεύει τόσο σκληρά, σε κάνει κι εσένα να θες να βγεις στο γήπεδο και να πολεμήσεις για εκείνον. Θες να πολεμήσεις δίπλα σε έναν τέτοιο παίκτη. Δουλεύει τόσο σκληρά και τον παρακολουθείς μέσα στο παρκέ, να κάνει τα σουτ, τα fadeaways, τα τρίποντα και το κάνει με διάρκεια. Βγαίνει η σκληρή δουλειά του. Είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις αλλά τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε το τεστ“.

ⓒ 2021 Aaron Gash/Associated Press

sport24.gr