Μια πρωτοβουλία από Ελληνίδες της Αυστραλίας: Ψωνίστε για να βοηθήσετε την Ελλάδα!

Η οργάνωση «Ελληνική Καρδιά» κάνει και πάλι το θαύμα της! Η οργάνωση αυτή ξεκίνησε το 2015, λόγω των μνημονίων από την ομογενή Ρία Λιάπη με στόχο με στόχο τη συλλογή παιδικών ρούχων στην Αυστραλία και αποστολή τους σε παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα. Συγκέντρωσε και έστειλε χιλιάδες 11.000   στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τώρα, όπως μας ενημέρωσε η Kristy Agaliotis,  μετά  τις πρόσφατες πυρκαγιές η οργάνωση αυτή  Hellenic Heart μαζί με τις οργανώσεις GMABs (Greek Mums and Bubs) – Melbourne (Greek Mums & Bubs)  ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία,  την #greecefirerelief charity auction!

Η εν λόγω οργάνωση δέχθηκε αντικείμενα αξίας  δεκάδων χιλιάδων δολαρίων τα οποία βγάζει στην δημοπρασία μέσω του διαδικτύου. Παράλληλα συγκεντρώνει και χρήματα τα οποία, μετά από συνεννόηση με την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας θα δοθούν στην οργάνωση Δεσμός της Ελλάδας για να διατεθούν σε πυρόπληκτους.

Η Hellenic Heart σύντομα θα δέχεται και χρηματικές δωρεές.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Facebook στην σελίδα https://www.facebook.com/hellenicheartaus ή στην σελίδα https://www.facebook.com/areyouevengreek/posts/376427783890558

neoskosmos.com